Prosim pordte strasne ma boli noha uz dva dni respektivne na "podosve" bola som pred dvoma dnami vonku a zatiekli mi topanky a mala som ich asi dve hodiny na sebe no lenze asi po 15 min. Mi ako keby mi praskla zila (taka bolest) pri palci (z vnutornej casti ) od tedy ma ti boli uz dva dni az na to ze ma neboli tam ,ale celi palec a dalsie dva prsty ktore nedokazem ani pohnut + mam opuchnutu nohu a neviem na nu ani stupat strasne to boliiii. Poradte co mam robit? Ist k doktorovi alebo mi len prechladli a prejde to????
Bolesť nohy
Nooo, ooo-nooo-UUU, telo má aj selfie-korekčnú schopnosť, ale či sa máš na to spoliehať, to je ťažko povedať.
A k akému Dr. máš v úmysle ísť?
K pediatrovi, či k cvokárovi?
Ja som bol s nohou u cvokára a dal mi normálne recept. Nejaký Quetiapín od bolesti. Normálne funguje, pospím si a noha ma tak nebolí, resp. je paralizovaná:-) Takzvaná hlavná noha slimáka, ulitníka, nezbedníka, záletníka:-)
Ale nie, len žartujem.
www.youtube.com
Dvaja mladí chlapi sa objavili na súde po tom, čo boli zatknutí za užívanie drog. Sudca im hovorí: vy dvaja vyzeráte ako pekní statní muži, rád by som vám dal preto druhú šancu namiesto pobytu vo väzení. Chcem, aby ste išli tento víkend von, a aby ste sa pokúsili presvedčiť iných o tom, že drogy sú zlé. Uvidíme sa opäť na súde v pondelok. V pondelok, sudca sa pýta prvého muža, čo ste urobili z toho, čo som vám povedal cez víkend??? Nuž, vaša Ctihodnosť, ja som presvedčil 17 ľudí, aby prestali užívať drogy. 17 ľudí??? To je skvelé!!! Ako ste to dokázali??? Ja som použil diagram, Vaša Ctihodnosť. Ja som nakreslil dva kruhy, takéto: O o. Potom som im povedal, že veľký kruh je váš mozog pred užívaním drog a malý kruh je váš mozog po dlhodobom užívaní drog. To je obdivuhodné, povedal sudca. Potom sa otočil k druhému mužovi. A čo ste spravili vy??? Nuž, Vaša Ctihodnosť, ja som presvedčil 156 ľudí, aby prestali užívať drogy. Skvelé!!! Povedal sudca. 156 ľudí!!! A ako sa vám to vlastne podarilo??? Nuž, ja som použil podobný diagram, povedal chlapík. Ja som nakreslil dva kruhy, takéto: o O. Potom som ukázal na ten malý kruh a povedal som: toto je vaša ri.ná diera pred pobytom vo väzení... '"