No tak taketo otazky mam najradsej. Autor sa ani nezapaja len vyleje nejaku emociu ktora ho tlaci a vlastne ani nehlada radu lebo uz len tym ako polozil otazku mu na nu nikto nemoze odpovedat.
Takze odhliadnuc od autora si ja myslim ze je dobre ked sa clovek na nic a na nikoho neviaze tak velmi ze sa toho nedokaze vzdat. Jedinou vynimkou su hadam vlastne deti. Ja sa rokmi ucim neputat sa k nicomu a nikomu a deti este nemam (zrejme ani nebudem mat). A je to oslobodzujuce. A hlavne by som nikdy nedusil nikoho kto so mnou nechce byt. Takze to poradim kazdemu v podobnej situacii ako autor, maj svoju dostojnost, ak ta nechce vo svojom zivote, nechaj ju.
Uz sa tesim na prispevky od zien :D co si jej spravil? Nepodviedol si ju? Ako a cim si ju zranil? Neublizil si jej? Ma isto dovod k tebe takouto byt. ai ai aiii :D
Chlapce. Co ta pri nej drzi? Co ta pri nej naplna? Co ti dava jej negativne (nevhodne nelaskave ai) spravanie voci tebe? Ake si mal detstvo? Vztah s matkou? Vazis si sam seba? Z akej si rodiny? Co tvoj otec vzor? Kludne si nastuduj aj BDSM.
Pozri. Muzi ti tu chlapsky strucne jasne napisu: nemiluje ta a kopni ju kam treba a dovi dopo. A ja si myslim to iste