vodnata hnacka, nic v sebe neudrzim

Príspevok v téme: vodnata hnacka, nic v sebe neudrzim
katusa1233

ahojte priatelia, rada by som sa vas spytala na radu. som momentalne odcestovana v turecku, od rana mam neskutocnu hnacku, ale co je divne, ze len voda zo mna ide. dala som si uhlie ale hned ma prehnalo a doteraz zo mna ide cierna voda. uz som stratila 4litrecca, kedze som o 4 kila lahsia.. po kazdom napiti chytim krc a idem do minuty na zachod a vyleti zo mna 10nasobok toho jedneho glgu :( prestala som pit a nic som nejedla a pomaly sa mi to ukludnuje.. ak to neprejde do noci asi navstivim pohotovost.. meviete z coho to mozem mat? zla hygiena ruk? alebo z ovocia/zeleniny ? dakujem !!!

OdžungalOInTheJungleO:-)

Môj kamarát sa posledne pos.al, lebo sa snažil v sebe držať to, viete, ale potom to predsa len pustil. Potom chcel dať zjesť trenky kamarátom, asi 15 minút nás s tým shitom naháňal, tak som mu len povedal, že nech na minútku prestane, aby sme si strúhli kto to pre jeho vlastný vnútorný pokoj predsa len zje:-)))
Ešte šťastie, že mám v hrách vždy šťastie:-)))
Ja som zažil pomstu vodníka, nechcel som mu doniesť ani za oného priniesť z brehu trochu trávy pre jeho akvarijné rybičky, tak ma za nohu stiahol do rieky. Neviem, čo sa tak rozčúlil, však sme všetky chytené ryby vrátili späť do vody.

mmoonna

No moja milá, asi máš to, čomu sa v Egypte hovorí faraónova pomsta. Len ty ju máš v Turecku. Môžeš to mať z tamojšieho vzduchu, jedla, vody. Na to ti bežné naše lieky nezaberú, musíš ísť k lekárovi, alebo aspoň do lekárne pre ich lieky. ja som mala toto isté v Egypte. Bolo to fakt hrozné, kŕče aj po vypití vody, išla zo mňa len voda. Lekár mi dal zopár infúzií, lieky proti hnačke a potom to už bolo o.k. Len to nepodceňuj, lebo budeš dehydrovaná.