Ahojte, nedávno som mala narodeniny, mám strašne velku rodinu, ale aj tak sa na mna všetci vykašlali. Pomaly som s toho v depresií, tiahne sa to už min. 5rokov, mám pocit že nikomu na mne nezáleží na nič niesom dobrá. Vobec nemám chut udržiavať s nimi nejaký kontakt, kedže sa takto správajú a tým sa to ešte zhoršuje. Mám 4 súrodencov, s toho mi iba 2 poslali sms. Rodičia mi zablahoželali iba na konci dňa ku večeru a cely den sa tvárili ako keby sa nič nedeje. Minulý rok mi dokonca nezablahoželali vobec, aj ked stále bývam s nimi. Som s toho celého strašne smutná a neviem ako dalej, nedeje sa to len cez sviatky je to tak vždy nikto sa neopýta ako sa mám? čo mam nove? ... a ked aj áno využívaju to len ako klebety a hovoria o mne za chrbtom.... mám priatela ten mi dost pomaha, je vlastne jediny kto stoji pri mne lenže nie vždy ma dokaže pochopiť ako sa citim, alebo ak sa mu aj chcem vyrozprávať o všetkom čo ma trapi, nieje takou oporou aku potrebujem..... mam radšej vyhladat nejakeho odbornika a chodiť na terapiu?... podla mna niesom blázon aby som tam chodila.... čo s tym poradte niekto ak máte podobne skusenosti??....
Vzťahy v rodine
Pozri. Bud stastna vdacna za priatela akeho mas. Ten na teba nezabudol a to je hlavne. A zas to neprehanaj s tymi psychoanalyzami s nim. Vsak ho nechces predsa stratit ze? :D a to je blbost ze ku psychologom chodia len ludia ako ty pises. Vzdy je lepsie s nim/s nou odborne rozoberat toto vsetko co ta tazi, nad vsetkymi tvojimi pochybnostami myslienkami uvahami nez ako to s priatelom dokola riesit rozoberat.
A ver, ja svoje narodky prilis nemusim. Tiez som mala sviatok a u mna to zas az prehanali. Este aj oduti daktori boli ze som ich nepozvala co chceli tak velmi so mnou oslavovat :D a to nepocitam tie mnozstva sms mms karty pohladnice fb a este osobne mi vinsovali vsak to tyzden trvalo. Ja cusala ako vos pod chrastou a nezabudli a to ja zabudam stale)
Pozri. Kto na teba kasle kasli aj ty na takych ludi nech je to ktokolvek. Ake pozicaj take vrat. A uz sa cez to prenes.
PS. A aspon takto dodatocne ti vsetko najlepsie prajem a aby si bola stastna, spokojna. A hlavne sa maj rada ty sama.
Ja by som narodeniny úplne zrušila, neznášam , keď mi každý vyvoláva, potom musím odpovedať, zabitý celý deň. Stačí, keď mi doma zagratulujú a vec je vybavená. Najradšej by som sa v tento deň zahrabala pod čiernu zem.
co to je teraz za obdobie ze sa vsetci opustaju?
A prečo vlastne ľudia oslavujú narodeniny...veď je to úplne na hlavu postavené...stále sa blížiť k smrti a ešte to aj oslavovať :D
Ja som narodeniny už 10 rokov neoslavoval a možno mi prišla len jediná sms. Ak vôbec.
A celkovo. Ak si na teba nik nespomenie, tak najskôr nie si pre tých druhých dôležitá...jednoduché a jasné. Dúfam, že ti to stačí ako vysvetlenie. Ale nie si v tom sama...Na svete je takýchto ľudí, ktorí sú len masovým produktom doby veľmi veľa...tak 80% populácie a nič si z toho nerobia :D
Veď čo by sa stalo ak by si napríklad mravec uvedomil, že nie je kráľovná? :D Tí nemajú psychológa.
Musíš to brať tak, že niekto je významnejší a iný nie a buď pracuj na tom aby si sa takou stala alebo to maj na saláme ako ja a bude ti celkom fajn :D
Ja som zase rad ked mam pokoj a nikto ma neotravuje so somarinami len preto, "lebo sa to musi. "
Hodnota cloveka je o niecom uplne inom nez smsky a gratulovanie kvoli datumu a menu v kalendari.
Psychologa odporucam, nechodia k nemu blazni ale vsetci co potrebuju poradit, ziskat iny pohlad a nazor, pochopit sa a makat na sebe.
Príliš to prežívaš. Je to len nepodstatná vec. Ak chceš pozornosť, sprav oslavu a zavolaj ľudí...