Roky driny nestáli za nič :ˇ

Príspevok v téme: Roky driny nestáli za nič :ˇ
Šrubovak878

Ahoj ľudia. Hrám 7 rokov na gitare (akustická , elektrická , basová)
Problém je v tom , že ma každý ignoruje. Uvediem príklad: Nacvičovali sme program na ZUČ (stredná škola) ja som hral na elektrickej a spolužiak na španielskej ... zahral tam popovú pesničku (mala 4 akordy) každý okolo neho ... no a ja som mohol aj hmatník zodrať od hrania a nič :/
Nikdy som nezažil taký pocit , že boli okolo mna ľudia a počúvali čo hrám :/ Mám chuť prestať , ale hra na gitare je asi jediné čo viem :/
Ale prajem pekný den a aspon vám veľa štastia , lebo mne asi nebolo dopriate :/

Moireal

Mooo1, mna by teda dostalo, keby vidim niekoho, kto pekne zahra Hendricksa, nakolko takych moc nieje. :)))

A Srobovak, nic si z toho nerob a pokracuj. Mne sa tiez v zivote dostalo vela neuznania a vies co? Rob to pre seba, nie pre druhych, to ta nikdy stastnym neurobi.
Btw., ak nahodou pri hrani pouzivas srobovak, to je cool. :D

A jo, zavisi od toho co hras, 90% ludi zije konzumom, teda lahko dostupnou "hudbou". :)))))

Mooo2

Adrj1a ci ako..
Ano mas s casti pravdu naucit sa aj to ale prosim neponizuj sa tak.radcsej sa uc skladmy gitarovych velikanov...a potom ti nebude problem zahrat nejake shity.ano budes oblubeny nejaky cas ked to budes vediet hrat ale budes masovka.musis viniknut a to urcite nie s nejakymi hlupostamy.to pocuvaju a hraju metrosexuali a chlapi bez testosteronu.mne najviac sa pacia 70-80 roky kedy to rockovo prekypovalo.rock uz nikdy lepsi nebude.orientuj sa tam najdi kapelu a hravaj v kluboch.musis robit hrat aj co ta bavi inak straca vsetko zmysel.ja tiez nerobim co ma bavi mam depky a zistujem ze moj zivot stoji za h.mozno keby som ostal pri sporte alebo bicych bolo by to ine.vzdy som mal rad udierat na poriadny rock len stalo to prachy a cas..obetoval som ich miesto toho na ine co som povazoval za pragmaticke..studium praca peniaze kariera.
Viem ze to je uz trochu mimo ale som sa prisposobil a stratil som vynimocnost mozno zahodil talent.neprestavaj a hraj to co ta bavi a naplna!! Aj ked skoncit ako nejakej rock kapele 3th class alebo sportovec po 35 bez prace a skusenosti..

Mooo1

Ahoj.
Zalezi co hras a predkym.
Napr hrat jimiho hendrxia aj ustamy pred pubertackamy nikoho neohuris.tim staci sladky face a prijexxx skladba.
Ak vies hrat ocenia to ludia co tomu rozumeju ostatnym staci len show.ak by si vsak hral nejake nacvicisti stryri sviste pisti tak by som ta asi tiez niekam poslal.musis si najst skupinu ludi co maju radi tvoj styl.ludia maju radi kadeco musis hrat pred ludmi co maju radi kvalitnu hudbu ale vacsina je starsich rocnikov a sviste maju radi 50nici hahaha

mam56

Ozvi sa mi na email. Nechce sa mi čítať všetky príspevky. Možno sa stretneme, zahráme, dáme si trochu do nosa, bude sranda, uvidíš.
Rád by som spoznal erudovaného hudobníka a ty spoznáš Natur-Produkt.
-------------------------------------
Traja muži, filozof, matematik a idiot išli autom, keď zrazu vo veľkej rýchlosti nabúrali do stromu. O chvíľu stáli všetci traja pred zlatou Nebeskou bránou, kde vedľa seba stáli sv. Peter a Diabol. No, vážení páni, začal diabol, kvôli skutočnosti, že Nebo je momentálne preplnené sv. Peter súhlasil, že obmedzí počet ľudí, ktorí pôjdu do Neba. Ak sa ma niekto z vás opýta otázku, na ktorú nebudem poznať odpoveď, potom budete hodní toho, aby ste šli do Neba, ak nie, potom pôjdete pekne so mnou do Pekla. Pred diabla predstúpil filozof a povedal, dobre, daj mi teda najkomplexnejšiu správu ohľadne učenia Sokrata. Lúsknutím prstov mal diabol v ruke blok papierov a dal ich filozofovi. Filozof si to prečítal a uznal, že všetko je správne. Potom, choď do Pekla! Ďalším lúsknutím jeho prstov filozof zmizol. Matematik ho potom požiadal, aby mu dal najkomplikovanejší matematický vzorec, aký kedy teoreticky existoval. Lúsknutím prstov mal diabol v ruke ďalší blok papierov a dal ich matematikovi. Matematik si to prečítal a povedal, že všetko je správne a presné. Potom, choď do Pekla! Ďalším lúsknutím jeho prstov matematik zmizol, tiež. Potom pred diabla predstúpil idiot a povedal mu: prines mi kreslo! Diabol mu teda priniesol kreslo. Vyvŕtaj 7 dier do kresla. Diabol teda tak spravil. Idiot si teda sadol do kresla a vypustil zo seba veľmi hlasný p.d. Postavil sa a opýtal sa diabla: z ktorej diery vyšiel ten p.d??? Diabol preskúmal kreslo a povedal: z tretej diery sprava. Nesprávne, povedal idiot, lebo p.d vyšiel z môjho zadku. Preto mohol ísť idiot do Neba.

Jax

Noooo, tym ze prestanes vela pozornosti asi neziskas. Dobre ti Aja radi, nejde len o to ako hras technicky, ale aj komu a co. Najviac sa paci to, co ludia poznaju a ked na tebe vidia, ze ta to bavi a nechavas sa unasat.
Urcite neprestavaj, gitara je na zenske magnet hned po prachoch ;-) Uvidis

Mesačný princ

Vidíš a mne sa vždy páčil zvuk gitary a aj Violončela napríklad. Nikdy sa mi tie elektornické oblbováky nepáčili. je to len vec vkusu :)

adr1a

Cauko. V prvom rade ta chvalim ze vies hrat na 3 druhoch gitar a vydrzal si chodit tolke roky tam (ja som vydrzala iba 4r).
Pozri. Urcite si lepsi hrac na gitare ako spominany chalan. Len on sa vie lepsie "predat" nez ty. Vsetko zavisi od publika a konkretnej akcie kde mas vystupovat. Musis zvazit aj narocnost toho publika. Je jasne ze keby pred nejakym narocnym publikom zvyknutym na filharmoniu ai zahral tu popovu skladbu tak by si dotycni tukali na celo a ty by si tam bol zas za hviezdu. No teraz co ste hrali, tak to publikum je zlozene z rodicov surodencov kamaratov ai-tych je tam prevaha. A to je konzumne publikum, kt.zvacaa nerozozna ani a-mol od c-dur. Tym sa pacia taketo veci ktore poznaju z CD radii telky mp3 YouTube ai. Odbornej verejnosti je tam menej vlastne len vasi ucitelia. Takze riadne cvic a zaroven si nacvic aj par takychto popovych rockovych skladieb aby si nimi tiez mohol na takychto a podobnych akciach zaujat a ohurovat pubertakov a masove publikum :D a mozno pozhanaj dakych kamosov a skuste zalozit spolocnu skupinu (tam sa aspon otukas a mozno casom sa mozes dostat posunut aj inam. Vela kapiel a hudobnikov takto zacinalo). No hlavne sa nevzdavaj a neprestavaj hrat (vzdy je toto lepsie nez sa bezcielme flakat po vonku, fajcit travu, byt opity ci zhuleny). Plody usilia raz urcite pridu a aj ty sa potom budes citit za hviezdu

jokino

Ale ved vies hrat.. Urcite neprestavaj.. Spanielka je sa asi lepsie pocuva akobta tvoja a povedze si ludia pocuju a aj tvoju hru na gitaru pocuju... A chces mat okolo vela ludi tak hraj aj ty na spanielku a mozno niekedy budu pocuvat aj teba mozno aj nejaky rocker napriklad a budes mat fanusikov a fakt bolo by blbe keby si prestal

mam56

A odkiaľ si, ak sa smiem opýtať? Ak by si bol z východu, tak by si mohol niekedy zájsť k nám a zahral by si si originál z Rómami a so mnou. Len na margo, dnes meníme na dvoch gitarách jednotky, alias E-čka, lebo nám popraskali, čo sme na gitarách tak rezali:-)
Naučili by sa niečo jeden od druhého, ak by si mal záujem?! Nechaj tu na seba kontakt, email. Ja ti napíšem.
Rock me Amadeus!:-)
----------------------------------
Malý Billy prišiel domov zo školy, aby uvidel ich rodinného miláčika, kohúta, mŕtveho v prednej záhradke. Nastúpil rigor mortis (posmrtné stuhnutie) a kohút ležal vystretý na svojom chrbte s nohami trčiacimi do vzduchu. Keď jeho otec prišiel domov Billy povedal: ocko, náš kohút je mŕtvy a jeho nohy trčia do vzduchu. Prečo jeho nohy trčia do vzduchu? Jeho otec rýchlo popremýšľal a povedal, synak, to je preto, aby sa mohol Boh natiahnuť z neba k zemi, a aby mohol kohúta vyzdvihnúť priamo do neba. Vijó, ocko, to je skvelé, povedal malý Billy. O niekoľko dní neskôr, keď otec prišiel domov z práce, Billy sa ponáhľal, aby ho stretol, pritom kričal, ocko, ocko, my sme dnes takmer prišli o mamu!!! Čo tým myslíš, synak? povedal otec. Nuž ocko, ja som dnes prišiel domov skôr zo školy a prišiel som do tvojej spálne a tam ležala mama na chrbte s nohami trčiacimi do vzduchu, pritom kričala: Bože, Bože, ja už prichádzam, ja už prichádzam. Ak by na nej neležal strýko George, ktorý ju držal, tak by sme o ňu isto prišli!