V krátkom vám vysvetlím o čo ide. Jedná sa o babu ktorú som približne pred mesiacom spoznal. Chceli sme sa aj stretnúť ale nevychádzalo to zatiaľ keďže obidvaja robíme (brigádujeme) a chodíme na VŠ. Zatiaľ sme si od prvého stretnutia písali správy. Všetko prebieha fajn ale píše mi dakedy zaujímave veci. Ako napríklad keď som jej hovoril že nech si v prvom rade dokončí veci do školy lebo to je dôležite mi odpovedala že som dôležitý aj ja alebo že keď sa stretneme bude pri mne nervózna. Príde mi to ako keby si ma rýchlo oblubila. Pritom sme si iba vymenili komplimenty a spoznali sa cez správy čiže ešte nevieme aký sme reálne. Teraz už začínajú prázdniny a možno bude čas na stretnutie. Celkom mi zatemnilo hlavu to že ako by to prebiehalo absolútne neviem čo mám hovoriť chcem byť prirodzený len sme si už toľko napísali a spoznali sa takto že už ani neviem čo. Je zaujímavé aj to že vcelku ju začínam mať rád. Moja otázka nie je ale to že či ma chce alebo nie ale otázka je či ste už zažili podobné a ako by som možno mal reagovať na určité veci
Neviem čo mám robiť
Ďakujem za odpovede. Budem sa snažiť. Snaď sa už uvidíme
zbytocne pitves nieco co sa uz riesit neoplati
Zbytocne to riesis. Najlepsie co mozes urobit je brat ju ako ktorehokolvek kamarata. A presne tak sa s nou aj bavit, akoby ste sa poznali roky. Uvolnene, ziadne silenie, pretvarky, rozpravaj o vsetkom o com rozpravas s blizkymi.
Uplne zabudni na to, ze je zena, lebo aj zeny su len ludia ;-)
Ked budes prirodzeny, bude sa pri tebe dobre citit aj ona.
Ďakujem za odpoveď. Poznám toho dosť, čo má rada a čo nie len mne ide hlavne o to že či tej osobe môžem aj nejak veriť. Neviem ako to mám opísať proste ako keby dávala záujem moc najavo. A ten pravopis sa ospravedlňujem len ja rýchlo píšem a na socialných sietiach na to moc nedávam pozor. Budem rád aj za ďalšie komentáre
No ono je ťažké sa o niekom niečo dozvedieť ak ste si už všetko popísali cez správy :D Ale nie, buď len prirodzený a všetko bude ok. Veď sa nechceš na niekoho hrať aby mala dotyčná pocit, že....
A o čom sa zhovárať? Tak témy sú rôzne ale ty by si už mal za ten čas poznať, čo má rada a o čom si najradšej píšete. A ak to nevieš tak sa pýtaj. No a popracuj dovtedy trošku aj na pravopise :D Viem, že pri rozhovore ti je na dve veci ale ako študent VŠ nemôžeš napísať ,,aký,, v možnom čísle s tvrdým Y. Tak len toľko :)