Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vred na tvary

zdradca

Ahoj viem presne co to je co sa ti spravilo za vred. Neviem ako sa to vola odborne, ale ja to mavam obcas dlhe roky.
Poradim ti. Ziadne masti ti nepomozu, a uz v ziadnom pripade to neprepichuj. To by si len zhorsila. Normalne ho nechaj ,, dozriet,, zistis to tak ze prestane boliet a neni citlivy na dotyk.
ten vred vypada pod kozou ako pavuk. Ma tvrdy stred hnisu a par ako korienkov co idu od stredu. Ked stvrdne cize uz sa neplni hnis, s nechtami tlac okolo toho jadra. Nie akoby si chcela vytlacit pupak. Ale proste surovo dookola tlac nechtom palca kolo vredu. Narusis tym jeden s korenou a ten hnis vytecie. Problem takych vredov je ze sa pod kozou objavia niekde inde na tele. Ked sa ho naucis s nechtami tie korienky narusat, potom to neni problem. Mne sa teraz presne taky robi na rameni, pred cca mesiacom som mal na stehne na slabinach. Pouzil som vsetko mozne no stale sa objavi, hlavne ked mam zoslabenu imunitu, ci vela stresu. Potom sa da odstranit chirurgicky. No casom sa vrati.

mindfuck

musíš ho nechať dozrieť ;) alebo prepichnúť ale ako babe by ti tam zostala jazvička ktorú určite nechceš ...

alebo propolisom natierať len ten nemá každý a pravý od včelára si asi nezoženieš možno ho majú aj v lekárni ale o jeho kvalite pochybujem ale skús
minimalne alpou by som natieral