Ahojte chcela by som sa vás opýtať aký je váš názor na ajurvedu? Máte s tým niekto skúsenosť a ak áno čo ste vyskúšali?
Ajurveda
ak budeš zháňať odkiaľ tak ja si u biocare zvyknem kupovať nejaké zdravé veci a po novom roku by mi mal prísť aj ajurvédsky čaj :) tak ti potom dám vedieť
ajurvedska strava je skvela citim to sama na sebe na zlepseni zdravia v azii napriklad je strasne malicko rakoviny sklerozy a podobne najviac pliag mame my ,,vyspele staty,, ako Amerika , Europa pretoze sa nestravujeme spravne je tu vela stresu tlaku na cloveka a pod. Oplati sa nastudovat si troska vychodne myslenie je tam napisane naozaj vela prospesneho :)
Ajurvéda pomohla už mnohým. Spomeniem Ti príklad jednej mojej známej, kt. sa liečila konzervatívne, chodila do kúpeľov, k Mŕtvemu moru, ale výsledky boli len dočasné. Po jednej návšteve indického lekára, kt. jej oznámil, aby nekonzumovala mliečne výrobky, sa vyliečila zo svojej choroby.
Ja som pila ajurvedsky caj pri zenskych problemoch a naozaj mi pomohol. Takže ODPORÚČAM!!!