Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pocit zbytocnosti

Príspevok v téme: Pocit zbytocnosti
Tram tara taaaa

Ahoj.... Neviem preco ale hm... Mam pocit ako keby som na tomto svete bola uplne zbytocna ako keby ..... Neviem to ani popisat pocit prazdnoty a umierania som ako ziva mrtvola ktora nema co a kde zit.... Uz nie len raz som skoro spachala samovrazdu ale nepodarilo sa my to
Poradte mi prosim nejakej rady

VitaminD

najlepšie je mať nejaku osobu ako oporu, vyrozprávať sa, byť s niekym... popripadne ptm iba odbornu pomoc, alebo terapia ak fakt nemáš nikoho komu veríš

viktoria185

preboha dievca spamataj sa co pises! si zdrava cely zivot pred sebou ako sa takto clovek nemoze mat rad? vies kolko chorych ludi sa trapi a niekto zdravy tu rozmysla nad samovrazdou... toto nikdy nepochopim fakt.. najdi si zaluby konicky brigadu proste cokolvek aby si sa troska vzchopila zabudla na svoje depresie ..ja keby som zdrava venujem sa zalubam chodila by som do prace zarabala peniazky ale nemozem lebo choroba ma viaze..

Jax

Puberta. Musis len vydrzat, ono sa to ukludni, uvidis. Toto je take intenzivne a zmatene obdobie, hlavne vydrzat.
Ja som tiez potreboval byt uzitocny, tak som robil dobrovolnika. Skus, isto sa budes citit lepsie.