RNG-porad co je na uzliny

Ivka 1

Vidíš na Aloe Vera Gél som zabudla,takže kompletná liečba:Detoxikačný čaj Aloe Blossom Herbal tea,Aloe Vera Gél,Polia zelené a Lýcium plus.

RNG

Zdurene uzliny je znak nejakeho zapaloveho procesu. Da sa to potlacit protizapalovymi doplnkami, ale ja by som radsej zacal napr olivovym listom,jacmennou travou alebo GSE na posilnenie imunity.
Tiez rozne hribove extrakty a betaglukany mozu pomoct.
Dolezite je brat dostatocne velku davku pre ucinnost.
Pripadne mozes skusit aj aloe-to casto riesi problemy cirkulacie, aj lymfatickej, co je zviazane s uzlinami
A samozrejme extra vodu.Lymfaticky system je nasa akoby kanalizacia. Pri akomkolvek spomaleni mame zamorene cele telo.Preto jacmenna trava(alebo spirulina, chlorella atd, zalene cistice)

Ivka 1

Polia zelené mám odskúšané pri poruchách
krvitvorby sama na sebe.

FIELDS OF GREENS (8O tbl)

Sú vyrobené šetrným spracovaním zelených klíčkov 3 druhov semien. Klíčením sa zlepšuje využiteľnosť minerálnych látok a množstvo vitamínov sa zvyšuje o 50-200 %. V istom štádiu sa začnú klíčky sfarbovať do zelena, čo spôsobuje rastlinné farbivo chlorofyl. Je to molekula, ktorá má v centre horčík, podobne ako červené farbivo hemoglobín. Chlorofyl umožňuje fotobiochemickú premenu svetelnej energie na chemickú energiu. Tento proces sa nazýva fotosyntéza, dochádza pri nej k premene oxidu uhličitého a vody na glukózu a ďalšie organické molekuly. Túto vlastnosť majú len zelené rastliny.
Zložky :- Mladé zelené jačmenné výhonky: obsahujú 20% bielkovín, vitamíny (betakarotén, B1,B2,B3,B6, kyselina pantoténová), minerály (draslík, vápnik, horčík, síra, mangán, železo, meď, zinok, fosfor, jód, chróm, selén, nikel), chlorofyl, mukopolysacharidy, antioxidačné a tráviace enzýmy a vlákninu.
- Pšeničná tráva: mladá vňať naklíčenej pšenice, obsahuje vitamíny (betakarotén, B1, B2, B3, B6, C, E, kyselinu listovú), minerály (vápnik, horčík, železo, meď, zinok, selén, jód, draslík, nikel, chróm), chlorofyl, vlákninu, bielkoviny, sacharidy. 100g pšeničnej trávy dodá organizmu toľko vitamínov a minerálov ako 2 kg kvalitnej čerstvej zeleniny.
-Klíčky z lucerny : nazýva sa tiež kráľovná klíčkov, patrí medzi najstaršie kultúrne rastliny. Obsahuje: bielkoviny (40%) so všetkými 8 esenciálnymi aminokyselinami, vitamíny (betakarotén, B1, B3, B6, B12, C, D, K, E, U), minerálne látky (fosfor, draslík, vápnik, železo), enzýmy, chlorofyl, vlákninu.
Účinky: - je zdrojom vitamínov, minerálov, enzýmov, v koncentrovanej a ľahko stráviteľnej a vstrebateľnej forme
- podporuje krvotvorbu
- pomáha pri detoxikácii organizmu
- vďaka vláknine podporuje pravidelné vyprázdňovanie (prevencia proti hemoroidom, nádorom hrubého čreva)
- posilňuje organizmus pri vyššej záťaži
- prevencia a doplnok liečby cukrovky
- pomáha regulovať hladinu cholesterolu a udržiavať zdravé cievy a srdce.
- Chlorofyl pomáha čeliť účinkom radiácie.
Dávkovanie: 2- 3 denne zapiť vodou. Ráno nalačno 1 tbl. + 3 dcl vody vás naštartuje do nového dňa.

Ivka 1

Nie nemá to vedľajšie účinky je to čisté,
prírodne spracované,nie je to návykové
a kontraindikácie sú : cítiš sa lepšie
Na biele krvinky a celkove na ťažkosti spojené s krvitvorbou sú veľmi vhodné polia zelené. Ak chceš napíš na mail,pošlem Ti podrobné info.

xandy

na dalsich vysetreniach som este nebola-co sa uzlin tyka, len sa xcem spytat, ci mozu zdurene uzliny suvisiet so znizenou imunitou.
A poradte este co je dobre na zvysenie poctu bielych krviniek, co su zodpovedne za imunitu,asi bunkovu imunitu, myslim ze su to lymfocyty

Ivka 1

Je to najsilnejší antioxidant,vyrobený na
prírodnej báze,spracovaný prírodným spôsobom a je určený na uzliny,cysty,zápaly rôzného druhu a veľmi
pre ľudí po chemoterápiach a ožarovaní- teda odporúčaný aj pre onkologických pacientov.Nebýva im zle.