prosim, co by mi pomohlo na zdurene uzlinky? mala som i pred tym hmatne, ale posledne cca 2 mes. viac.mam ich viac po tele. je na to nieco? vdaka
RNG-porad co je na uzliny
Najlacnejsie pozri na zdroje na Google.sk pod doplnky, olive leaf,
a pozri tam aj na ine
Dakujem RNG,je to na mna trosku zlozite,kde by som mohla zohnat ten extrakt z olivovych listov???
Hodne vody a plno enzymov na prazdny zaludok
Ja s tym bojujem uz dlho, sucast vysokeho cukru pri cukrovke je tvorenie sa nerozpustnych tukovo bielkovinnych latok(glykacia), ktore blokuju lymfaticky tok
Zdurene uzliny ale nasvecuju nejakemu zapalovemu procesu v tele, treba brat nieco protizapalove( napr, bromelain, querciti2x400mg, dumbier cerstvy, cca 1 gram), pripadne ist za dovodom zapalu-nejakym patogenom, co to vsetko sposobuje. Skus sirokospektralny extrakt z olivovych listov(3x 1 gram 15%)
Ja by som sa ta chcela RNG opytat co by si odporucil na lymfy-lymfaticky system- upchatu lymfu..nasledne tvorenie uzlin, gangliom atd. Dakujem.
RNG, velmi dakujem
Moses pouzit uz pred tym spomenute antimikrobialne prostriedky, ale pre istotu by som si nechal z toho urobit snimku, ci to je len vysledok zapalu, alebo ci ti tam nieco nerastie.
Podla toho, ako to boli je to ale asi len nejaky prudky zapal(GSE, olivovy list, oreganovy olej atd)
Na stimulaciu vytvarania bielych krviniek(je ich vela druhov, nie len lymfocity)pomahaju betaglukany. Nachadzaju sa v hubach, kvasniciach, ovsennych plevach(ovsenne vlocky obsahuju aj plevy)
Doplnky-na Slovensku je firma pleuran, vyraba vitaglukanz huby hlivy ustricovej uz vela rokov.
Udrzobna davka je 200 mg denne, intenzivne liecebna 1000 az 1500mg
RNG, Ivka, dakujem vam.
RNG, ja mam celkovo dost slabu imunitu a chybaju mi akesi lymfocyty-asi bunkova imunita a lymfocyty budu cast bielych krviniek myslim, no a tie uzliny neviem s cim suvisia? ale ak s tym oslabenim imunity, tak asi by bolo vhodne poriesit tu a nejak doplnit mnozstvo B-lymfocytov, teda asi podporit aby boli a to neviem ako, teda nemam na mysli farmaceutika co by mi mali pichat priamo tie krvinky, ale ak sa budem zle citit, asi budem musiet...
Ivka 1, nechcem ta sklamat v tvojom presveceni o nalepsom antioxidante, ale pozrel som si zlozenie lycium plus, a je to vlastne len 300 mg vytazok z ovocia lycium a 37.r mg vytazku z lekorice(po slovensky sladke drievko, hlavna zlozka detmi oblubeneho pendreku, lieciva na zaludok)
Nikde som nenasiel skutocne hodnoty antioxidacnych vlastnosti produktu(vyjadruje sa cislom ORAC), ale podla tunajsich vedomosti vedie "o konsku hlavu" Goji berry(wolfberry z Japonska) mangosteen(s indonezie,)noni(z tichomorskych ostrovov), a s nimi skoro zarovno extrakty z cucoriedok(plody-karotenoidy, kostky-antokyanidy listy-kyselina chlorogenicka)nase obycajne cierne ribezle, extrakty z hroznovych semien(proantokyanidy), z rozmarinu(rozmarinicka kyselina), extrakty zo zeleneho caju(polyfenoly,najma EGCG) a ine.. Vyborny a casto podceneny zdroj antioxidantov je lanove semeno(zomlete obsahuje okrem 15 percent lanoveho oleja a mnozstva pozpustnej celulozy aj silne antioxidanty-lignany. Kedysi ho na lodiach nasypali na potraviny na uchranenie pred pokazenim=antioxidacia)Slovo najlepsie treba aj dokazat nestaci to len tvrdit
Nepochybujem, je to iste kvalitny vyrobok, ale nic zvlastne na dnesnom trhu.A pomerne drahy.