Prekonám to sama, ale by som mala vyhľadať pomoc ? ... bývam často smutná, rozmýšľam o smrti, predstavujem si môj pohreb, ako by asi vyzeral a ako by za mnou smútili iný ľudia, často krát sa mi stáva, že keď sa s niekým pohádam, alebo mám len zlú náladu, chcem byť sama, pošlem do "riťky" aj priatela, aj keď viem že on trpí, rozmýšlam nad tým, že by som sa pobalila a odišla preč, odišla sama a od všetkého. Dlhšie dni rozmýšla nad vyhladaním psychiatra, ale neviem či je to to čo potrebujem. Často rozmýšlam nad smrťou, keď som nahnevaná nenávidím celý svet.
Čo mi vlastne je
Neboj smrt pride, tej sa nevyhnes. Neviem naco to vsak urychlovat.
So smutkom sa len treba naucit pracovat. Teba skratka ovlada, smutok aj hnev. Prilis sa mu poddavas. Podstatne je si to v takychto situaciach uvedomit a ziskat tak nad sebou zase kontrolu.
Odist prec nic neriesi. Tie pocity su v tebe, odnesies si ich vsade kam pojdes. Uvedom si ze je to len na mas ako reagujeme. Rovnaka situacia a desat ludi na nu reaguje desiatimi sposobmi. A ty si z nich mozes vybrat! Je to len a len na tebe. Ako si povies tak bude len si to musis stale opakovat, tak ako si teraz opakujes smrt, utek a hnev...
Ahoj, ja mam tiez taketo problemi presne tie iste raz som skocila z 3 poschodia ale smrt sa my nepodarila teraz chodim ku psychiatrovy a tiez nepomaha a pred asi mesiacom som sa dorezala masovym nozom, no to tiez nepomohlo nedavam ti radi ako na zabit ja ti chcem iba povedat ze aj ked je to tazke pokus sa to prezit