Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koloidné striebro

Príspevok v téme: Koloidné striebro
Vewe

Dobrý deň,
mojej 18 ročnej dcére odporučili užívať koloidné striebro kvôli častým zápalom hrdla.
Včera sme v zahraničí kúpili koloidné striebro s výťažkom z grapefruitových semiačok. Včera ho aj začala užívať, ale vraví, že to nemá žiadnu chuť a akoby pila vodu.
Chcela by som sa spýtať, že kto ste už niečo takéto užívali, malo to nejakú chuť, alebo ako vlastne viem, že sme kúpili originál? Kupovali sme to v obchode so zdravou výživou. Príp. viete niečo odporučiť na časté zápaly hrdla?

Kýčera

Vewe, aj ja Ti ďakujem. Niekedy zložité veci majú jednoduché riešenia. Aj ja prajem Tebe a zároveň všetkým z fóra pokojné a láskyplné prežitie Vianoc v kruhu tých, kt. máte najradšej a v novom roku veľa šťastia, zdravia, lásky, porozumenia, úspechov v osobnom aj profesijnom živote a pokoj v duši!

Vewe

Ďakujem veľmi pekne za informácie. Našla som si v nich hodne, čo je dosť aktuálne u nás. Teplo na kríže a nohy budem musieť dohliadnuť, lebo koľkokrát sa zohne, toľkokrát má holé kríže.
Ešte raz Ti veľmi pekne ďakujem. Prajem Ti príjemné prežitie sviatkov.

Kýčera

Vewe, vždy treba hľadať príčinu a na tú sa zamerať. Keďže koloidné striebro lieči následok, tak jej nepomôže obličky posilniť, ale pomôže v prípade, že má v tele nejaké baktérie,... Seriózna firma má na prípravok atesty, uvádza presnú koncentráciu v ppm, upozorní na prípadné riziká aj v súvislosti s alergiou, a ver, že aj na striebro alergia je! K harmonizácii obličiek Ti okrem spomínaného prípravku pomôžu aj iné - od fy Joalis,... Vyhľadaj, naštuduj a zvoľ podľa svojich možností, len nekombinuj prípravky od rôznych firiem dokopy. Teraz je ten najvhodný čas na ich posilnenie, až do polovice februára. Pomôže aj akupunktúra, masáže, akupresúra, správny pitný režim - ani veľa ani málo tekutín, hlavne VODY, pitie čajov na obličky v čase od 17,00 do 19,00 hod. a vylúčenie všetkého, čo im škodí - tuky, cukor, soľ, malinovky, chemikálie, alkohol, káva, chlad, stresy. Stravu treba upraviť tak, a to nielen v tomto čase, aby obličkám prospievala /nájdeš na nete/, vylúčiť z nej aj pikantné,... Obličky sa energeticky oslabujú aj kvôli neusporiadaným medziľudským vzťahom. Psychickým prejavom ich energetickej nerovnováhy je bojazlivosť, nerozhodnosť, strach, úzkosť, fóbie,... Mnohí ľudia sa liečia na psychiatrii a pritom príčina ich ochorenia môže byť veľmi prozaická. Nezabudni na to, že nohy a kríže musia byť v teple! A ešte na jednu vec Ťa chcem upozorniť, na dodržiavanie hygieny - čistenie zubnej kefky, jej výmenu po chorobe,... zoškrabávanie povlaku z jazyka, používanie šálok a lyžíc/ každý svoju a po použití do dresu/, poriadne umývanie okrajov šálok a na istý čas sa vyhnúť reštauráciam, studeným nápojom, pitiu z fľaše, z kt. už niekto pil,...Uvedomujem si, že sa jedná o Tvoju dcéru, ale adresovala to Tebe, bo to budeš Ty, čo si moje informácie prefitruješ a rozhodneš čo použiješ, čo vypustíš. Ja by som zatiaľ nič nekupovala a začala tým najlacnejším a najjednoduchším riešením, konieckoncom pomôcť jej dokáže aj zaper. Ak máš ešte nejaké otázky, tak sa pýtaj, bo dnes končím.

Kýčera

Vewe, nechcela som tým povedať, že koloidné striebro nepomáha! Ale ak by som ho chcela užívať, tak by som si ho rozhodne kupovala v lekárni, tam by Ti povedali presne to, čo ja - je určené na kozmetické účely. Ľudia ho užívali a užívajú aj dnes a pomáha aj ten Citrovital. Odkazy nikdy nečítam, toľko času nemám, ale Ty si to poriadne naštuduj a podľa toho sa rozhodni. Pozri si aj nejakú slovenskú stránku a potom sa rozhodni. Čo sa tých obličiek týka, tak Ti pomôže Renol fy Energy, ten harmonizuje túto dráhu. Treba sa zamerať aj na pečeň, toto sú totiž dva základné piliere detoxikácie. Zajtra Ti to dopíšem.

RNG

Inac alergie na koloidne stirebra su mytus sireny lekarmi a najma farmaciou, ktorej lacny a ucinny nepatentovatelny vyrobok strasne vadi.
Argyria je jedina choroba, vlastne len stav zabarvenia koze, ktory mozes dostat len ked do seba nacpes dost tej farby, tj minimum 1/2 gramu striebra. A liter koloidnej stiebornej vody 10 ppm obsahuje len 10 mg, tj musel by si ju pit miesto vody a dost dlho.

RNG

Koloidne striebro sa okamzite znici pridanim cohokolvek don.
Pravy citricidal , ktory obsahuje quaternialne zluceniny je poriadne horky.
Takze ste kupili brak.

Vewe

Ďakujem veľmi pekne za cenné rady. Našťastie reakciu nemala, ale po Tvojich slovách uvažujem, že jej nenechám ďalej užívať prípravok.
Čo sa týka tých obličiek v minulosti, tak naozaj už mala problémy. Môžem sa spýtať konkrétne ako by sa dal problém napraviť?

Kýčera

Vewe, koloidné striebro je v EÚ zakázané užívať vnútorne, takže ideš na vlastné riziko. Predtým by si mala urobiť aspoň skúšku, či nie si alergická na striebro a príbalové letáčiky nikdy neodhaduj, môžu sa zísť. To, čo si spomínala, mi nejde dokopy, o niečom takom počujem prvýkrát, ale môžem sa aj mýliť... Ak by si mala pozitívnu reakciu, tak nevieš na čo reaguješ - je to striebro?, extrakt z jadierok?,...? A čo sa týka toho častého zápalu hrdla, tak sa začni venovať OBLIČKÁM, je to fyzický prejav ich energetickej nerovnováhy.

Kýčera

Počúvaj ma, dievča, to študovať nemám čas, ale jedno Ti poviem, že ste kúpili mačku vo vreci, to žiadne koloidné striebro nie je! U nás dostaneš čisté Koloidné striebro pod týmto názvom v lekárni a pozostáva len z vody a striebra! Prípadne si ho môžeš dať vyrobiť v nejakej alternatívnej ordinácii. Oficiálne je v EÚ zákonom ošetrené jeho používanie, ale mnoho ľudí na to nedbá, pretože im pomáha. Tam dostať aj spomínaný Citrovital, už som tu o tom dávnejšie písala asi v tejto téme "Problém s candidou". O chvíľu mi príde návšteva, keď si utrhnem kúsok času, tak sa Ti ozvem.