Dobre rano, zobudila som sa na hrozne krce v podbrusku, pri mocaku.velmi mi trrbalo ist cikat no neulavilo sa mi a krce pokracuju, uz ma aj velmi prehnalo, a krce mam tak kazde 2 minuty :(
Neviem to moc identifikovat, pri zapale moc.ciest som mala ine bolesti..
Som v zahranici, vraciam sa az ppndelok. Poradte mi prosim ako s tym bojovat. Dakujem :(
Mocovy mechur, krce
Kočka, nemáš zač. Tak nech to je ten menzes, nech ho dostaneš čo najskôr a nech si v poriadku!
Dakujem krasne za radu, idem si kupit cajik a lezat. Menzes cakam, mam ho stale nepravidelny tak nemam den presny kedy ho mam dostat..no uz som 30 dni bez, je to mozne ze je to z toho.
Nie, močový mechúr s tým nemá nič spoločné. Môže Ti to spôsobovať nejaká potravina, tekutina, liek, výživový doplnok, alergia,...ale aj niečo vážnejšie. Nečakáš náhodou menzes? Pi dostatok tekutín, čaje na uvoľňovanie kŕčov /mäta, medovka, fenikel,.../, na brucho si daj sťahujúci pás, ak sa Ti dá, tak nepríjmaj žiadnu potravu /hlavne nie nafúkujúcu/, hnačku nezastavuj, nechaj vylúčiť nežiadúcu látku z tela von, uľaví sa Ti. Vzhľadom k tomu, že sa chystáš cestovať, tak to radšej poistí lekárom.