zapach z knecnika

Príspevok v téme: zapach z knecnika
kristoph

poradte mi prosim niekdo,uz nemam chut ani zit,mam zlatu zilu vnutornu a trapi ma zapach z konecnika,nepomaha nic,´uz vyse roka sa trapim umyvam si konecnk dokladne aj kazdu hodinu,vskusal som aj rozne antibakterialne pripravky,stale citit intenzivne zapach,vo vlaku,v praci vsade ludia okolo mna maju poznamky uz som musel 3 prace vymenit kvli omu,je mi ztoho do placu uz,

Styffler

Ja mam ten isty problem.... Potim sa v oblasti konecnika a strasne to zapacha!!! Skusal som rozne kremy ale bohuzial ziadne nezabrali!!

zizuska

s tymto raz aj svagor priznal. bolo mu neskutocne trapne o tom hovorit, co je samozrejme uplne pochopitelne, ale akoze ze by bolo niekedy nieco citit, to vobec, to nemozem povedat.

alexaja

ja si neviem predstavit, ako to moze byt citit az z nohavic :D a vlastne ani nechcem :D nevysmievam sa ani nic, len tomu nerozumiem.

kajka294

od coho to moze byt? to nema daco s crevami? kazdopadne precitala som si povodny prispevok a prvy raz pocujem nieco take, ze by to mohlo realne zapachat az tak, aby na cloveka ukazovali prstom.

Dekard

Zdravim, mam podobny problem. Vidim, ze prispevok je starsi tak sa chcem spytat autora co mu pomohlo ak vobec nieco…Dakujem!

tasty

aha to je ale vysvetlenie, že prečo si môžeš dovoliť urážať a vysmievať sa, fakt inteligentné

nie som síce lekár, ale to že Tebe to nesmrdí, neznamená, že druhému to nemôže smrdieť, hlavne ak sa k hemoroidom, a práve kvôli hemoroidom rozmnoží candica alebo nejaká pridruží ina funkčná choroba konečníka a hrubého čreva, ktorá to môže spôsobiť

pekný deň inteligente

HEMOROID

Nakolko mam s hemoroidmi dlhorocne skusenosti tak viem, ze nijako nezapachaju a uz vobec cez cely vlak :-))) najskor sa na to pozrite z odborneho hladiska a potom ma kritizujte :-)

tasty

niektorí prispievatelia sú fakt empatický, vysmievať sa a robiť si srandu z nešťastia, z trápenia druhých je fakt silno šľachetné