Nezvladam svoj zivot

Príspevok v téme: Nezvladam svoj zivot
Lady000

Pekny vecer,
Prosim vas pomozte mi ako zvladnut v pohode a bez strachu veci co ma velmi trapia.
Presla som vaznymi psych.problemami-beriem ad ale som stabilizovana.Priatel ma tiez vazne depresie uzkosti lieky mu nezaberaju,kamaratka detto- ja sa trapim naf nimi,snazim sa im dlhsi cas pomoct lebo tymto som si presla a viem ako sa citia,rozpravam sa s nimi vela a som ich opora
Problem je v tom ze nezvladam maturitny rocnik.....absolutne!!!! Zapodievam sa hocicim inym nie skolou. Kazdy hovori aby som riesila skolu ako prvoradu,ja si to uvedomujem :-( ale niesom schopna sa plnohodnotne ucit,mam strasne nutkanie pomahat im. A ked som sama,dostavam paniky a uzkosti presne zo skoly, z nich ako sa trapia a ja s celych sil sa snazim im to ulahcit.Mentalne som vyspelejsia nakolko som zazila take veci kt ma posunuli vpred o niekolko rokov. Ale potom co sa to sakra deje???? Co je zas somnou ze v podstate jedinu vec kt by som mala riesit je skola a ja na nu ****** . Pomaly konci polrok, v skole som bola mozno 3tyzdne dokopy. Nemam znamky a toto mi sposobuje momentalne taky strach a obavy ! Ze niesom schopna ist do skoly. Bojim sa proste prist tam a zacat sa ucit lebo viem kolko toho namna caka a za kratky cad dobehnut veci :-( zufala som.....zas sa mu vracaju uzkosti kvoli tomu

Lady000

Uz si pripadam strasne debilne aj za to ze mam pocit ze sa im nasilu vtieram - s mojou pomocou,podporou recami atak......
Len ja viem ze velakrat mne to pomahalo....len ja som nemala nikoho komu to hovorit okrem psychologicky.
Ludia, velmi vas prosim ako s toho kruhu von? Nic nezvladam absolutne......kazda oblast v zivote sa mi zacina ruinovat a sa neviem pohnut z miesta.