Vekovy rozdiel

Príspevok v téme: Vekovy rozdiel
Natuliiik

AHoj . volam sa natalia mam 12 rokov a spoznala som jedneho chalana ktory ma za 5 mesiacov 18 rokov :-D
No problem je v tom ze ja som mu povedala ze mam 14 rokov a on je do mna strasne zamilovany nonstop mi to pise atd....
Je genialny aj dnes sme sa stretli a pytal si niaky doklad aby mi veril ja som ale mala doklady u mami a mame ukradli penazenku . viem ze mam na vztah este cas ale on je super. Co maju problemy s mojou gramatikou sorry ale ja uz 3 roky nezijem na slovesku..... A vlastne aj ty co maju problem s mojim vekom ja viem, ale puberta presla vsetkymi tak prosim nekrityzujte ma !

Natalia3690

CERA s prepacenim chod do pice .... Rozpravky citaj ty ok pod za mojou mamaou nemam problem ak mas chut cestovat 5 hodin az ku nam domov nemam problem

Kýčera

Dieťa drahé, prestaň si tu vymýšľať a začni pravidelne navštevovať psychlóga! Ten Ti s Tvojími problémami pomôže!

Kýčera

Týmto blahoželám babe s otáznikmi a ďalším, kt. Ti dali to, čo si chcela, tu môžu zbierať svoju úrodu! Namiesto toho, aby Ti hlavu napravili, tak Ti ju pomotali.Tvoja mama vie, čo tu stváraš? Kým Ty nevieš, nevieš, ja viem, viem!!! Decko jedno nezdarené, dokedy budeš skúšať trpezlivosť ľudí, kt. si vidia viac od nosa? Zober si rozprávkovú knižku a zalez do postele! Ešte raz Ťa tu načapem a ver, že pôjdem za Tvojou mamou! Takého zaracha si ešte nezažila!