Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Laska-pocity???

Príspevok v téme: Laska-pocity???
angel12345

Ahojte, zaujima ma ako zistim ci priatela lubim? Trochu blba otazka,ale zaujima ma to co je podla vas laska,jej prejavy a tak :-)
Ked som sa s nim zoznamila tesila som sa na kazde stretnutie a je to tak aj doteraz, sme spolu 5mesiacov, on je do mna velmi zamilovany ved mi neustale hovori ako ma lubi, a vidno mu to aj v ociach. Ja o svojich citoch nepochybujem.
Len co myslite? Aka je ta prava laska????
Ako sa to prejavuje?
Dakujem

laskavec

Oj dievca zlateééé, laska je ten pocit ked chces byt co najviac v blizkosti milovaneho osoby.
DYM, KASEL a LASKU JE TAZKE UTAJIT a teda, skor ci neskor to ludia v okoli zistia :-D

www.youtube.com

kafe

či priateľa ľúbiš zistíš naozaj až časom. Asi tak o 10 rokov :)
A prejavy lásky sú tak rôznorodé ako sú rôznorodí ľudia. Je to akokeby si sa pýtala - ako zistím že mi chutí toto jedlo. Popíšte mi pocity aké by som mala cítiť, keď mi niečo chutí. Pokiaľ je to príjemné, nerieš, vychutnávaj. Nezabudni, že počiatočná zamilovanosť prechádza časom v lásku, ktorá vyzerá trochu inak - je kľudnejšia a praktickejšia. Vzťah sa musí vyvíjať, nemôže byť stále rovnaký. Iné je to na začiatku, iné keď budete spolu bývať a iné, keď už budete mať deti. Pestujte si to pekné a zakaždým to bude medzi vami pekné tak inak. Veľa zdaru.