Dobrý deň prajem,
chcem sa informovať ohľadom môjho problému s rozmýšľaním a celkovým pôsobením v živote. Keď som mal 16 rokov som rokov , tak mi zlomili na futbalovom zápase nos, od tej doby som dýchal len ústami.Bol som na rhinio-plastike ale urobili mi to len tak aby to lepšie vyzeralo ale nos nebol funkčný. Cítil som sa stále tak trošku podráždený ale nedával som tomu nejakú vinu. Pred troma rokmi, keď som mal 24, som začal pociťovať depresie neznesiteľnú únavu a bolesti hlavy.Neuvedomoval som si že to môže nejako súvisieť. Cítil som ako postupne hlúpnem a mozog sa mi vytráca.Pred rokom som podstúpil druhu operáciu na margo toho, že som už nezvládal sa postaviť z postele.Pomohlo to mam viac energie ale ten môj mozog stále nie je funkčný ako kedysi. Moja otázka znie či to mohlo poznačiť moje fungovanie, tak že sa to už nedá nikdy dokopy a bude len zhoršovať alebo postupom času keď sa okysličia všetky mozgové bunky sa to bude len zlepšovať ?
Dakujem
Problém s mozgom
Mozgove urazy riesi neurologia, nosno- krčne orl. Tam by ti mohli zistit funkcnosť frňáka. A po zhrnuti diagnozy, ťa nekam pošlu. Tak sa pytaj na ORL, ja tam chodim na vyplach uší. Ale kukaju mi aj do nosa.
Skus pripravky od ginkgo biloba tie by mali zlepsit prekrvacanie to by ti malo pomôcť