Ahojki,
Ja som iba prisla pre radu co bi ste robili na mojom mieste ... Viem ze taketo veci sa nedavaju na internet ..... Takze volam sa natalia a mam 12 rokov viete moja mama je alkoholicka a uz celkom dlho boli sme s nou uz aj na vysetreniach, nepomohlo to mala s tym dokonca aj take problemi ze sme boli na policii, ja teraz byvam v rakusku no ale tu som iba 9 mesiacov. Na slovensku som chodila ku psichiatrovi lebo mama ma tyrala.... Skoro ma od nej zobrali ale moja psychologicka odisla a ja som nechcela o tom s nikym inym hovorit ..
.bola som na tom psychycky az tak zle nechodila som domov niekedy som chodila spat na 3 dni ku pschychologicke ( ona sa ma to opytala ci by som nechcela ) no potom prisla pre mna 17 rocna sestra a zobrala ma utisovala ma ze vsetko bude v poriadku ale nebolo bolo to stale to iste. Teraz ked sme vo viedni mama stale este neprestala pit a kazdy den pije a ma k tomu priatela ktory je z madarska ma vystudovanu vysoku skolu v texase je celkom fajni az na ti ze je rasista co mi sam povedal .... Mama o tom nevie ( radsej som jej to nepovedala ) lebo je s nim " stastna " .... Chodim na jiu jitsu to je bojovy druh sportu alr velmi zriedkavy.... Mama mi to plati a zmluva je na rok a rozmyslam ze to tu este vydrzim ten rok max. A potom zdrhnem.... Uz nemozem ked som bola sama doma nasla som chlast vyliala som jej ho a skoro som spachala samovrazdu s nozom na meso .... Mate na to nejake radi ?
Problemi v rodine
Dakujem za radu ja bohuzial byvam v rakusku vies ja nemam s nikym dobre vztahy moja rodina je na hovno cela moj dedo najlepsi z celej rodiny sa zabyl koli mojej s prepacenim jebnutej babke.
Sestra ma babetko, druha nema miesto ani peniaze, otco je alkoholik tiez a neznasam ho vysral sa na vsetko na celu nasu rodinu a urobil si inu.... Teta ani iny pribuzny nemam kontakty ...... Fuuuu a nic ine ma nenapada, aj som rozmyslala ze uteciem z domu ale tu je strasne vela turkou ..... To by som sa bala, mam tu aj kamaratku zo slovenska ale jej neverim... Bonzla by ma, a jej mama je zvedava, dalsia vec ehm... Mama ked uvidi ze odydem z domu tak by volala policiu, ja uz mam nervi na konci.... Raz ked som este byvala na slovensku skoro som koli celemu mojmu zivotu spachala samovrazdu, nozikom na maso.... Bola som pol roka v nemicnicy a ... Hm....co ti povedat ja neviem ale ak to pojde psichykou na tomto stave aj nadalej tak asi sa mojej 18 nedozijem o tom silne pochybujem
A kde mas otca? Aky mas s nim vztah? Nechcela by si ist radsej k nemu? Mas len 12, sama byvat este nemozes a par rokov este nebudes moct. Ale ak si tam tak nestastna, skus to riesit nejak inak, skus sa porozpravat bud s otcom, alebo s niekym z rodiny, babickou, tetou a pod., s niekym ku komu mas blizky vztah, vysvetli im svoju situaciu, ze uz nevladzes. Snad ti niekto pomoze a ty najdes konecne stastie. Ak by ti nikto z rodiny nepomohol, skus sa obratit na nejaku organizaciu, kde pomahaju tyranym detom, kontakty najdes tu: img.cas.sk