Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ex ma nenavidi

Príspevok v téme: Ex ma nenavidi
Nika6478

Priatel sa so mnou rozisiel pred mesiacom po dvoch rokoch. Ani jeden den nepresiel co by som pol dna neplakala. Pisala som si s jeho kamaratom a ten mi povedal nechutne veci co o mne povedal. Ze mi islo len o peniaze ze som proste zly clovek co neni vobec pravda. On bol rok nezamestnany a ja som mu vsetko platila. Aj mobil som mu dala a ten predal. Na to uz zabudol. A aj to obratil proti mne. Nechapem ako tak moze niekto nenavidiet ked ho pred tym lubil. Viem ze v poslednej dobe som to nebola ja a som blbosti robila. Nechcela som napriklad s nim ist byvat do podnajmu lebo som chcela prerobit u babky byt no on tam ist nechcel. Som mu pisala v sobotu ze sa s nim chcem stretnut a porozpravat sa ako nirmalni ludia . neodpisal. Tak Som mu napisala vcera vela sms ako by som to vsetko chcela zmenit a aj samu seba zmenit. No on ma ignoruje a nic mi neodpise. Aspon keby mi napisal uz ma neotravuj nechcem s tebou nic mat. Ale ani toto nie.
Myslite ze sa ozve ?

Jefitto

Muži sú hovada a ženy sú slepé... to je proste fakt, ktorí sa nedá vyvrátiť... ale sú aj výnimky. A práve takú výnimku si treba hľadať... samozrejme, je veľmi malá šanca, že niečo také nájdeš na katarinskej diskotéke...

tasty

Citujem:

"On bol rok nezamestnany a ja som mu vsetko platila. Aj mobil som mu dala a ten predal."

Z tohto vychádza, že on využíval Teba, vôbec si ťa nevážil.

Načo sa mu vlastne ešte vnucuješ? Načo chceš zotrvať v takomto vzťahu? To nemáš už žiadnu hrdosť? Však Ťa nemá za nič.

Mesačný princ

Ak niekto miloval tak nemôže nikdy nenávidieť - nikdy. Aj keď sa hovorí, že láska a nenávisť sú ako dve strany jednej mince.

Môj návod ktorým sa riadim a zásada je tá, že kto ohovára svojho bývalého partnera a praje mu zlé, či ho nenávidí ho nikdy nemiloval naozaj. A s niekym kto nenávidí byť nemôžem, pretože ak človek nenávidí, tak čo ponúkne tomu druhému???

mam57m

Áno, podľa mňa má koko. úplnú pravdu. S.ať na neho, však nie si pizza, aby si verila takému manipulátorovi. Len neviem, čo ten úbožiak kkkk, či kokot alias, také v živote dokázal, aby Ti poradil?! Zachránil planétu, či čo? Ani sám seba nevie v tej svojej úbohosti zachrániť a Tebe karida ide dávať rady??? Asi veľký prd makový a niekde vnútri trpí ťažkými depresiami a umára sa vo svojom vlastnom psycho-svete, zakomplexovaný, úbohý a chudobný ako kostolná myš.
------------------------------
------------------------------
Radšej od ko.ota spravím dve čiary, aby som Ti mohol poradiť.
Emócie a city nie sú tak jednoduchá vec, aby sa človek cez ne dostal len tak ľahko. Máš právo na to, aby si svoje vlastné emócie spravovala, narobíš aj chyby počas tohto procesu, ale je to Tvoj život, Tvoje chyby. O tom je život.
A inak, maj v pizzi všetkých manipulátorov, na všetkých sa vy.eb a bušeš šťastná presne tak ako Ti vraví ten kkkk alias koko. - kkkk, či ako sa volá.

Nika6478

Ja viem uz mu chcem dat pokoj no viem ze som urobila vo vztahu vela nespravnych veci no ja chcem sa s nim aspon porozpravat a ak mi da moznost to zmenit. Aj on tiez robil a ja som mu vzdy odpustila. Tak nechapem ako moze on taky byt .

kkkkkk

Aká si ty len hlúpa, on o teba nestojí, prečo ho stále chceš? Úplne preruš kontakty s týmto manipulátorom, daj sa psychicky do poriadku.