po 2 rokoch uzivania tohoto antidepresiva som sa ho rozhodol vysadit davka bola 40 mg za den. vysadil som ho islo to velmi dobre boli iba nejake zavrate potenie nic extra liek mi bol predpisany kvoli uzkostiam a jemne depresivnej nalade ako nahrada po vysadeni diazepamu ktory som nechcel uzivat. uz je to asi mesiac aj tyzden co ho neuzivam vsetko bolo fajn ale zrazu zacali problemy a to dost zavazne narusajuce bezny zivot a to ze sa mi uplne prevratil spankovy rezim idem spat o 5-6 rano budim sa o 16 poobede aj pocas doby co som hore chytam strasnu potrebu spat lahnem si stym ze o 20-30 minut sa preberem a som ok tej potrebe lahnut nepomoze nic kava ani aktivita proste mi zacnu padat oci tocit hlava a musim si lahnut.... psychiatricka ma teraz dovolenku takze k nej nemozem s inou sa mi velmi bavit nechce ma tu niekto s niecim podobnym skusenost musel som ist na PN z prace...
magrilan-vysadzanie
Ahoj. Konkrétne s Magrilanom nemám skúsenosti, viem, že ho často predpisovali pri bulímii. Ale s mnohými inými psychiatrickými liekmi mám osobné skúsenosti...Na tvojom mieste by som sa opäť vrátila k magrilanu čo najskôr, uvidíš, že aj akýkoľvek psychiater ti odporučí to isté. Čím menej s tým budeš čakať, tým skôr sa dáš dokopy, budeš menej zbytočne trpieť a nebudeš musieť byť dlhšie na PN. To, že si chcel s MAgrilanom skončiť, je síce pekné, ale vidíš, že to teraz nejde, tak sa nedá, zatiaľ, nič robiť. S lekárkou skonzultuj či naďalej brať Magrilan (ak ti po opakovanom nasadení zaberie), alebo skúsiť iný liek, inú kombináciu.