Zdravím vás a dopredu sa ospravedlnujem za vašu stratu času. Asi tu spamujem ale nemám sa s kým o tom porozprávať. Budem sa snažiť to skrátiť. Som pár mesiacov po 5 ročnom vzťahu, takže kapitola skončila. Bol som rád že som sám, lebo ma ten vztah, teda ex vyčerpávala. Ale.... v práci sa objavila pred pár mesiacmi externá zamestnankyňa. Mám istú slabosť a tým je ženský pohlad. Som z nej hotový, aj ked ma fyzicky až tak nepriťahuje, ale to by časom prišlo :-) Už som v takom štádiu že mi stále behá po rozume. No a problém je teda v tom, že sme v základe dosť rozdielny čo sa týka vzdelania, karierneho rastu, motivácie. Ona si robí titul na výške, karierne plánuje stúpať.. Ja som bez, ale vďaka dobrej praxi mám dobrú pozíciu, finančne som spokojný a netúžim po postupe. A týmto ma velmi zaujíma. Vie čo chce, vidím že tvrdo na sebe pracuje, málo čo by ju zlomilo, čo je zase opak mojej ex. A teraz otázka na vás- ak žijete v takom partnerstve, rozumiete si aj napriek rozdielnemu vzdelaniu?
Neviem ako na ňu....
drzo sa jej pozri do očí pri rozhovore a uvidíš možno aj ty ju uhranieš pohľadom tak ako ona teba. Dobyjaj ju, možno to potrebuje byť dobývaná. Aspoň vidíš že nedá ľahko každému ako niektoré. Nevzdávaj sa a bojuj. Ak vyhráš a získaš si ju pocítiš neskutočný pocit šťastia. Len to nevzdávaj lebo budeš neskôr ľutovať že si to vzdal a vyčítať si to. Pozvi ju niekam, komunikuj s ňou a možno ju očaríš aj ty ako ona teba. Prajem veľa zdaru! Čau :-)
Tak ako za starych cias, lichotka na jej inteligenciu a schopnosti a pozvanie na vino. Tam mozes pridat aj ten pohlad a uvidi sa...
A druhá časť je v názve témy. Predošlé známosti boli nadviazané štýlom vysielania a prijímania signálov. Navzájom sme cítili záujem a bolo. A tu je problém, že ona dáva zmiešané. Neviem čo od nej čakať. Spoločný známy, ktorý sa o ňu tiež zaujímal, mi vravel, že ju je nemožné zlomiť. Tak sa mi asi zdá že potrebuje byť dobývaná ako za starých čias. Tak mi prosím dajte radu ako na to.......