E. Coli

Príspevok v téme: E. Coli
fay

Potrebovala by som nutne poradiť!
Asi pred polrokom som začala mať gynekologické problémy, svrbenie a pálenie v oblasti pošvy a takisto v oblasti konečníka. Svrbenie je väčšinou najhoršie pri vchode do pošvy a v oblasti medzi konečníkom a pošvou. Výtok mám minimálne a nijako nezapácha.
Keď som prvýkrát prišla za gynekológom predpísal mi čipky poligyn a povedal, že ide u mykózu. Lenže čipky nezabrali a ja som po necelom mesiaci musela navštíviť gynekologickú ambulanciu znova.
Vtedy mi už lekár spravil ster a zistil, že mám v pošve črevné baktérie e. coli a predpísal mi antibiotiká.
Lenže ani tu sa príbeh nekončí, kedže po pár mesiacoch sa mi problémy znova vrátili.
Používala som gynekologické peny, gély, čipky, prípravky... všetko možné, no nič nepomohlo a tak som do ambulancie prišla znova. Gynekológ mi oznámil, že E. Coli tam stále prítomná je...

A teraz je tu tá dilema, nenosím tangáče, sú nepohodlné, nemám análny styk, nestriedam partnerov a pri utieraní si vždy dávam pozor aby som sa utierala správnym smerom, pretože viem ako je to dôležité... Tak ako je možné, že sa mi baktéria stále vracia a neviem sa jej zbaviť?

Svrbenie väčšinou začne v oblasti konečníka a neskôr sa presunie do oblasti medzi konečníkom a pošvou a potom do pošvy.

Keď nemám pohlavný styk, problémy väčšinou úplne ustúpia, no po sexe sa vždy vrátia v plnej miere. Jasné... partner je nositeľ. Lenže...mali sme posledné razy sex iba s kondómom a mne sa tie problémy po sexe aj tak prejavili a zhoršili...

Už vážne neviem, čo mám s tým robiť... Prosím poradte niekto.

RNG

za sumenie a piskanie v strednom uchu/tinitus mozu najma hlienove nakazy, ktore atb nepriamo podporuju. Pouzivaj dlhsie odhl;enovace serrapeptazu(3 x 120 000 SPU) a oreganovy olej v kapsuliach, 3 x 2 entericky pokryte capsule toho z firmy NOW

lea333

RNG-z neustaleho brania antibiotik aspon si myslim ze za to mozu mam dva tyzdne sumenie a piskanie v uchu bola som aj v nemocnici ale vobec mi nepomohli, co by si mi na toto odporucil? v karte mam tinitus ale nic stym uz doktori nerobia som uz fakt zufala.

RNG

Ma ho napr obchod biozdravie.sk Musi hovorit na flaske, ze obsahuje quaternialne zluceniny, inac je to len malo ucinny vytrazok z grapefruitovch semien.