Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strach z novej prace :-(

pagaga

dakujem vam ludia za podporu.tu pracu co riesim je praca s ludmi.kopec informacii musim vediet a mam pocit,ze to nedokazem tym ludom tak poradit,ako by som mala.hlavne sa tam pouzivaju cudzie slova,co v mojom jazyku nepouzivam :-D.nech uz sa zabehnem,lebo ma slaktrafi.dnes som si kupila aj take tabletky na rychle ucenie,tak snad zaberu :-(.ja mam strach,ze sa im nebudem pacif ako to podavam,lebo jeden den to ako tak viem a druhy zabudnem :-( ach jaj

tvoj strach

každý sa na začiatku niečoho nového bojí. Je to strach z neznámych vecí a situácií ktoré nás čakajú. Niesi jediná pod slnkom. Poznám kopu ľudí ktorí sa stresujú aj z jednoduchých vecí. Každý sme iná povaha a každý zvláda nové situácie inak.

ivankaaaaa

no jasne je to uplne normalne kazdy normalny clovek je vyklepany zo vsetkého nového a nepoznaného ! :) drzím palce nech vsetko zvladnes

Jefitto

Ja mám momentálne druhú robotu... na začiatku prvej, i druhej som mal strach, nie však, že by som niečo nezvládal, ale že sa budem cítiť ako kkt, nikoho nepoznáš, nepoznáš priestory, musíš sa pýtať, kde sa máš ísť vyvenčiť... taký mesiac, kým zistiš, ako to v robote chodí...

marion78

pravdaze ano,to ma skoro kazdy.treba len zachovat paniku,teda pardon klud a sustredit sa na vsetky nove info.Nikto mudry z neba nespadol,kazdy sa postupne uci veciam v novej praci .drzim palce