ahojte :-(.je tu niekto taky,ktory zacal v novej praci a zaciatky boli prenho katastrofalne?robim v poistovni,nikdy som take nieco nerobila a tolko informacii co by som mala ovladat,tak som z toho hotova :-(.velmi tuzim po tej robote,ale neverim si ze to zvladnem.cely cas ci som v praci,ci doma myslim na robotu.momentalne zijem nekludnym zivotom ked myslim stale na robotu:-(.zazili ste to aj vy?dakujem za kazdy koment
nervozita,strach v novej praci :-(
začiatky sú ťažké všade. Každý ma na začiatku strach najmä ak nastúpi do práce kde nikoho nepozná. Ale neboj ak budeš usilovne sa snažiť po čase sa zabehneš a zpoznáš ako to chodí tak sa situácia upokojí a ty naberieš viac sebavedomia. Trvá to nejaký ten čas kým človek sa adaptuje na pracovné prostredie. Kým zpozná kolegov, atmosféru a prostredie a tak.
pagaga -> v prvom rade rob tak aby si bolo spokojna hlavne ty, to vela slovakom chyba, nejake take uvedomenie.
v soc.poistovni ci niekde inde? :) to len tak zo zvedavosti sa pytam heh....
zaciatky su vsade tazke, napriklad ja ked som nastupila na gympel, som chcela utiect na inu skolu, reku toto nedam...to iste na vyske....a nakoniec som nemala ziadne problemy studium dokoncit :)
teraz sa ti zda, ze je toho strasne vela, ze to nemas sancu sa vsetko naucit....ale neboj, chce to len cas, vsetko sa na teba nalepi ani nebudes vediet ako...hlavne bud vnimava a nestresuj...praca ti zato nestoji...ak budes chodit nacas, budes posluchat svojho nadriadeneho (aspon zo zaciatku nevystrkuj rozky, casom si uz mozes povedat svoj nazor), budes ku kolegovcom mila a bude si pracu robit poctivo, nik sa na teba nebude stazovat a neurobis si hanbu....musis si verit ;)
dakujem ti,mas pravdu.dostala som sa tam cez znameho a praca je dobre platena,preto
mi na tom tak zalezi.nechcem urobit znamenu hanbu to su dalsie veci na co myslim.snad to dam a budu so mnou spokojni.naozaj si to zelam,lebo s mojou skolou moc na vyber nemam
Ani nie, praca je len praca, ja nechapem ludi co beru pracu ako keby nic v zivote nebolo dolezitejsie. Ked to nezvladnes tak ta vyhodia. A co? Ako keby nebolo milion robot na svete okrem tejto este.
V kazdom pripade nedovol aby sa praca stale tvojim zivotom.
ONI MAJU BYT RADI ZE TY TAM VOBEC DO TEJ PRACE CHODIS a nie ze ty sa mas z toho stresovat.
prosim napiste mi niekto :-)