Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Energetický upír

Príspevok v téme: Energetický upír
adidaz

Ahojte, mám jeden pre mňa velký problém . Ide o to ,že u nás doma žije so mňou aj energetický upír. Ak sa pýtate koho tým myslím tak vám len poviem že to je moja mama. Ale čo tým myslím?
Viete som teeneger a postupne zisťujem aký je ten život krásny .... pozitívne myslenie ,radosť zo zivota , plnenie si svojich cieľov. Keď niekto povie vetu typu : život je pes alebo uč sa lebo nič nedosiahneš a všetkých tých negatívnych ľudí jednoducho nemusím. Ak mi toto povedia ľudia tak si poviem no ok on to tak vidí nechám ho v tom nech si kazí život a proste ho nechám dopovedať a už sa tým netrápum je mi to jedno. No ale kedže mám doma jedného max. Negatívneho náladového pesimistického človeka ktorým je bohužial moja mama tak ma to trápi. Pretože ja sa namotivujem som šťastný všetko vychádza podľa predstáv a potom ona príde z roboty a už vidím ten kyslý ksicht... je mi zle ako keď chcem skúsiť niečo nové ona hneď hladá negatívne veci ,hľadá len negatívne veci ale aby sa zastavila a uvedomila si aj pozitívne 100x silnejšie veci tak to nie.... Mne táto jej povaha proste dobre nerobí, stokrát som jej hovoril nech zmení spôsob myslenia ale tieto pokusy boli zakaždým márne . Zatiaľ čo tieto demotivačné reči viem s ľahkosťou ignorovať u mojich kamarátov ,neznámych ľudí tak práve u mojej mamy toto nefunguje... a tu spočíva moje trápenie ktoré jednoducho chcem vyriešiť a vyriešim ho :) prosím nepíšte hlavne ak ste mayky aj vy ako veľa máte starostí pretože mňa to fakt nezaujíma ,ok? :D Chcem len inteligentné rady od inteligentých ľudí ktorí vedia čo je to tento pozemský život.Ano nie je o strese ale o šťastí a radosti :)

mam56

Áno, je to tak, sú to energetickí upíri. Ja keď som s nimi viac ako pol hodiny, tak len zoberiem nohy na plecia a utekám kade ľahšie. To snáď ani nie je normálne, aby bolo v ľuďoch toľko negativity. A len priblblé komentáre a upozornenia ako v nejakom väzení.
Na to môžem kašľať zvysoka. Už som ich na to upozornil x-krát, ale stále nejaké pripomienky. Ja robím všetko len zle, ale, áh, s.ať na to, na všetko.

adr1a

Nerozmyslal si mame doma pomahat? Proste upratuj pravidelne byt, navar, pomahaj doma co treba, dobre sa uc v ramci normy posluchaj a zrejme mamu zbavis toho kysleho xichtu ktory mava po prichode domov. Ja som uz od 12r varila upratovala a robila pomahala co bolo treba. A to pozitivne myslenie si uchovaj rozvijaj. No uvedom si, ze bez zakladnych potrieb (spanok jedlo pitie biolog.potreby ai by ti aj neviem ake poziticne myslenie bolo nanic). A vsetko toto mas aj vdaka mame. Takze mas jej zaco pomahat. A ked bude mat v tebe takuto oporu podporu pomoc isto sa skor spolu s tebou naladi na rovnaku pozitivnu vlnu

Mayaaaa24

Mať tak tvoje hlboko inteligentné pozitívne myslenie, čo by som za to dala.... udrž si ho teda, kým ešte môžeš, pretože keď prídeš na to, o čom život je, tak to budeš silno potrebovať... inak mám niečo podobné doma, tiež sa snažím myslieť pozitívne a vidieť všade len dobré veci a blabla ale mám tak pesimistického otca, že ma to psychicky vyčerpáva a k tomu aj moje vlastné problémy, no je to ťažké... teraz k tvojej matke... myslím si, že by si sa mal o tom s mamou viac porozprávať, možno ju niečo trápi, ale hnevá a jednoducho si to takto vybíja... namiesto toho aby si mal hlavu v dúhe, sa porozprávaj so svojou matkou a spýtaj sa jej, či ju niečo netrápi, či nie je v strese a porozmýšľaj ako jej viac pomáhať... zamysli sa nad tým....

marion78

toto pochopis,az ked vbehnes do zivota,starostivost o rodinu,ubytovanie,praca,jeden stereotyp.Je tazke udrzat si pozitivne myslenie,aj ked to nie je spravna cesta..

anjelik *

Čo presne chceš vyriešiť a čo presne chceš dosiahnuť? (Snáď som sa tým nezaradila do kategórie neinteligentných, že sa pýtam.) :o) Obávam sa, že sa mýliš, ale život nemusí byť len radosť, ale môže byť rovnako dobre aj utrpením a bolesťou. Neviaže sa to práve na inteligenciu, ale skôr presné poznanie a pochopenie, čo život je. :o)