Ahojte. Zistila som, ze moj manzel si stale pozera na fb svoju kamaratku z puberty (volakedy boli velmi dobri kamarati a chodili spolu von v partii).. pozera si ju kazdy tyzden aj 2-3krat ako keby ju stale kontroloval... Velmi ma to sere a fakt uz neviem co si mam o tom mysliet. Co si vy myslite paci sa mu alebo preco ine by si ju furt vyhladaval?... zatial jej nenapisal ani si ju nepridal k priatelom..... povedala som si ze kaslem na to a uz mu nikdy nenakuknem do fb ale neda mi to.. velmi ma to stve.. nechapem preco to robi nerozumiem tomu... som z toho smutna aj ked stale si vravim ze zatial nic zle neurobil.. mrzi ma.ze doma mam chlapa ktory je zo mna uplne paff a v robote si kazdy druhy den kuka nejaku svoju "byvalu kamaratku" :-(
Inak somnou je velmi stastny, stale ma bozkava a hovori mi aka som pekna ako sa mu pacim a ako velmi ma miluje.. nikdy mi nedal dovod na to aby som co i len zapochybavala o jeho laska a dokonca mame jedno 2rocne dietatko a teraz planujeme druhe... muz po nom tuzi viac ako ja... nechapem preco ho potom zaujima ina :( napiste mi prosim co si o tom myslite. Dakujem. S pozdravom jana
ty si robíš srandu, že? Alebo si padnutá na hlavu? Takže: priateľ ťa miluje, je s tebou šťastný, dáva ti to najavo, cítiš to, vieš že ťa chce, čo chce (!!) on po tebe túži, stará sa o teba i o vaše spoločné deculo, plánujete spolu druhé... máš proste rozprávkový život A TY RIEŠIŠ TAKÉTO P.XLOVINY????
.
Keby si mohla čítať manželove myšlienky, tak sa z toho asi posereš. A ano, aj keď je to tvoj manžel, môže si myslieť a robiť čo chce. Preboha, veď si len pozerá fb niekoho, kto mu bol blízky, nepíše si, nedohoduje stretnutie.. To je tak ťažké pochopiť, že sú aj iní ľudia, ktorí KEDYSI pre nás znamenali veľa a stále sú nám blízky, vážime si ich ALE nechceme ich pretiahnuť, ani žiť s nimi, ani si plánovať budúcnosť, proste nás poteší vidieť ich a vedieť ako žijú. On sa s ňou nebaví, žije s tebou, miluje teba, rozpráva sa s tebou, JE ŠŤASTNÝ S TEBOU... to je ti málo??? Máš pocit, že každú jednu myšlienku musí venovať tebe? Mne to príde choré, čo chceš. Ty nevidíš, nevnímaš, nevážiš si čo máš, našla si si tú najsprostejšiu kravinu, ktorá ťa teda vôbec nemá prečo trápiť. Podľa mňa. To, čo robíš je, že prehliadaš milión vecí, ktoré ťa môžu tešiť a radšej si našla jednu dokonalú kravinu, ktorou sa ideš zožierať. Si inak v poriadku?
Preco asi. Tak ja som toto zatial ziadnemu nerobila :D no oni mne ano)
Lebo by sme museli priznat, ze vam kontrolujeme mobily a notebooky. A vy by ste si dali nabuduce lepsi pozor.
zeny preco taketo veci neriesite priamo s nami??!
A tebe _De poviem iba tolkoto... on nieje slobodny.. ma zenu ( mna) a ma syna, zije s nami a planujeme druhe dieta, takze nieje to az tak jeho vec co robi.. ty nemas.zenu urcite, ze? Ked si chcel uzivat alebo keby ma nemiloval tak by urcite nechcel mat druhe dieta a uz vobec by sa neozenil.... Ja som nechcela radu co mam robit ale chcela.som vediet co si o tom myslia ludia a mozno co by urobili v mojej situacii.
Dakujem Vam za vyjadrenia vsetkym. Ja si tiez myslim, ze asi tu zenu ma rad alebo sa mu paci... pravdou je ze vzdy ked sa na nu spytam niekedy ked spominame minulost tak mi povie ze to bola velmi dobra kamaratka. Viem, ze mna miluje.. citim to. No tazko o tom pisat ked naozaj nevidim do jeho hlavy ale je to velmi divne ze si ju kuka stale pravdelne a je pochopitelne, ze mi to prekaza.. keby si ju pozrel raz za 3mesiace... ze ako sa zmenila alebo ja neviem ze ju dlho nevidel a uz ani nevie ako teraz vyzera a kukne si ju na fb tak by ma to netrapilo... ale ked ju pozera v tobote kazzdy druhy den tak to uz je pritiahnute za vlasy... mna by ani vo sne nenapadlo kujat na fb mojho byvaleho... Nezistim co je za tym kym sa ho to nespytam.. ale zase nechem sa hadat mame naozaj krasny vztah o to viac ma to mrzi bo som to od neho necakala ani vo sne...ale nechcem si namyslat ze je len zvedavy .. fakt netusim co tym sleduje. :-(
Vam z tych facebookov uz nacisto sibe...
No a co ze si pozera niekoho ?
Neslied ho ako taka pomatena furia. Kazdy clovek je slobodny a moze si pozerat koho chce, rozpravat sa s kym chce a stretavat sa s kym chce...
_meno navrhuje rozvod v mene stastia, z uvahy mu zrejme vypadlo stastie vasho dietata...
Najhlbšia láska je však aktom vôle, opakujem aktom vôle nie emócií. V skutočnosti mám rád toho, koho chcem aby som mal rád. Čo mám robiť s tým, keď mi je s niekým dobre, keď si niekoho vážim, keď sa mi niekto páči, keď ma niekto chápe? Je to jednoducho fakt, s ktorým nič nespravím, nemám to ako zmeniť, tento fakt však môžem plne ignorovať ak som si už svojho životného partnera vybral.
Jednoducho som sa rozhodol pre niekoho a toto rozhodnutie už nezmením aj keby som stretol pána resp. pani úžasnú. Ak v tom vzťahu neexistuje takéto ROZHODNUTIE, no tak je ten vzťah permanentne v ohrození, lebo každý deň môže priniesť nejaké zoznámenie alebo nejakú spomienku.
Podľa toho, čo píšeš tvoj manžel takéto rozhodnutie v sebe má, tak ľahko sa teba a vašej dcéry nevzdá a sám si to v sebe porieši. Podľa mňa z toho nemusíš zbytočne robiť tému a vytvárať dojem, že nemá Tvoju dôveru. Radšej sa staraj, aby to medzi vami fungovalo, posiluj vašu lásku a v intímnych chvíľach mu hovor že chceš byť jeho celý život. On by ti takéto vyznania mal oplácať.
Ahojte Jana55
Mate velmi mileho muza, asi mnoho zien si len praje/hlada takeho :)
Prosim ak mozte posadte sa ^^.
Ak mozem, je mozne ze ju mal / ma rad.
Finta je akoby v tom, ze je az prilis dobry : ) Preto mozno akoby potlaca svoje pocity ze ju ma rad, a prejavuje lasku k Vam.
Ak mozem, tak jednoduchsie povedane, ak niekoho lubim znamena to ze mu umoznim odist, pretoze na jeho radosti mi zalezi - ak ma byt so mnou nestastny - to je sebecke. Ak mu umoznim byt stastny aj ked s niekym inym - to je laska.
Mohlo tam dojst ale k takemu az prilis velkemu oddeleniu (ze dana zena uz je v dlhsom vztahu s niekym).
Ja z mojich skusesnosti rad akoby buram akekolvek obmedzenia lasky, nedovolim nicomu aby stalo laske v ceste.
A tu prichadza akoby Vase rozhodnutie: ak muza ozaj milujete, porozprávajte sa o tom s nim, ze citie ze sa nieco deje. Ci by Vam o nej mohol nieco povedat.
(tak jednoduchsie povedane, mozno mu pomozete obnovit jeho skutocnu pravu lasku, cim vlastne Zivot pomoze Vam spoznat /vratit sa k Vasj pravej laske .... alebo manzela potesi velmi aka ste k nemu otvorena, kolko ste ochotna obetovat, a mozno prave len to mu akoby chyba (ako pisem vyssie ak tato zena isla inym smerom a nie je rozhodnuta sa vratit) ...
V oboch pripadoch, Vasa laska Vam prinesie len lasku, mozno zbura kadejake(vsetky) myslienkove obmedzenia "aky svet musi byt". Laska je ako kvetina, zije len ked je slobodna - ked ju nasilu otrhneme zahynie.
To ze sa hnevate (cize bojite) je prirodzene, prave je to priam vynikajuce ze vnimate ubytok radosti, ze sa nieco deje ludovo povedane. Ked pôjdete za manzelom s bielou vlajkou, vela dobra to prinesie (hlavne nechodte do boja so zbranami ^^, to samozrejme prinesie hrozne veci (nedoveru, zavist, zavislost, obmedzovanie atd atd atd zlo vo vsetkych jeho podobách, ktore bude narastat tak velmi, ako velmisa bude potlacat prirodzena radost :)
Z nadhladu co sa deje je sice mozno neprijemne, avsak neprijmnejsie by to bolo teraz ignorovat a kazdym dnom by radosti bolo coraz menej.
Vsetko nakoniec dobre dopadne, este sa nestalo aby to nejako nedopadlo ;) Drzim Vam palce Jana55, a prajem Vam vela uprimnosti a skromnosti aa vela radosti aj na Vianoce aj na veky vekov ^^
To čo si myslí niekto na internete je absolútne nepodstatné. Rieš to s ním, pýtaj sa jeho, nehysterči, nešpekuluj, normálne sa porozprávajte.