TRAVIACE PROBLEMY

Príspevok v téme: TRAVIACE PROBLEMY
Mumik

Mily Rng v prvom rade velka vdaka za nas vsetkych ktorym radis. Sama sa zacinam liecit svojpomocne lebo lekari mi nepomohli a mam aj nadalej tazke zdravotne problemy. Potrebujem Tvoju pomoc a navigaciu, doporucenie konkretnych pripravkov na liecenie mojich zdravotnych problemov. Trapim sa uz vyse pol roka a stale ma velmi velke problemy s travenim palenie tvare, zistili mi vyrazne oslabenu peristaltiku zaludka, spomalenu pasaz, zlcnik vypusta zlc ako presypacie hodiny, mam aj histaminovu intoleranciu, chronicku antrum gastritidu a co ma najviac trapi zvysene onkomarkey CA 19-9 na 110, predpokladam moze byt problem aj s pankreasom. Zatial vsak CT, MR, endosono vylucilo nador pankreasu, je bezo zmien avsak som vysetrovana v spade nakkolk mavam hlavne vecer, v noci bolesti zaludka, nad pupkom. Tiez mavam problem s dychanim je plytke, aj s prehltanim mensich kusov potravy a uz dlhodobo sa trapim na chronicke zapaly, az palenie praveho sakroiliakalneho klbu, platnicky L4/5. Momentalne beriem Costi na posun potravy 3x1 pred jedlom, Kreon1x1, Isochol 3x1 a nasadila som si vitaminy C 1000, pyridoxin, WOBENZYM, denne pijem (rano, vecer) Aloe Vera od firmy Forever Living, tiez chcem zacat brat nedavno zakupeny Megazyme Forte Plus od Damian Vit a zvazujem aj pitie koloidneho striebra s /alebo bez zinku podla Tvojich rad ktore a kde mozem kupit kvalitnejsie koloidne striebro. Zatial lekari vidia pricinu mojich problemov v pomalom toku zlce ale moje pulzujuce bolesti su od hora zaludka po pupok pricom najviac a najcastejsie v strede epigastia. Ja sama citim alo mi travenie ide pomaly, naduva ma, velmi grgam az zvnutra zaludka, citim tazobu v zaludku, bolesti po jedle a ako mlada zena normalne fungovat. Prosim porad mi vhodne pripravky co by moje trapenie pomohli zlepsit - zo srdca velmi pekne dakujem za kazdu radu, navrh pripravku - Miriam