Prosim vas pekne o radu co robit v mojom pripade....liecim sa na tazke depresie,uzkosti trapim sa s tym 2roky, matka bola ako Medik ked mi bolo zle. Teraz som konecne OK,vesela optimisticka...A mojej mstke zacalo uplne prepinat..... Som v maturitnom rocniku,nemozem sa pri nej ucit ani. Neustale vykrikuje totalne piii co sa tyka poriadkov. Pritom ja som perfekcionista a dbam na poriadok - ona sa tak samonaserie a je hystericka odkedy som v poriadku,mam krasny vztah , ona nema. Odmieta mi davat peniaze! Ani ocove vyzivne nevidim. Kolkokrat mi vymkla kuchynu aby som sa ani najest nemohla.....Prosim vas co mam robit? Otec je mimo, a je uplne nezodpovedny s nim nemozem byvat. Priatel by ma k sebe zobral byvat(ma voac rokov a byva sam) ale neda sa byva do maja u neho brat..... Nechcem skoncit zas na dne... A brat neurol kt som uspesne po 2rokoch vysadila. Mam len AD.....
Nezvladam to
Psychicke problemy-a matka mi to zhorsuje!
pokial studujes a tvoja matka na teba pobera alimenty a pridavky, je povinna ta vyzivovat. bud podaj trestne oznamenie alebo to vydrz, dostuduj a odstahuj sa od nej,
co ta pri nej drzí ? vsak to je hyena nie matka.ked zamkne pred tebou kuchynu...
Ja som na tom podobne. Sice moja matka nevystraja ako tvoja ale moj brat ano. Nemam otca a brat si mysli ze je panom moze mi rozkazovat robit si co chce a pod.
To co mne v takejto chvili pomaha je sustredit sa na buducnost a ze po maturite padam z domu a bude mi lepsie. Skus to nejako vydrzat a mysliet pozitivne.
Drziim palce
Caues kkkk2245
Tak mamka ti pomohla ked si to potrebovala, teraz je rada na tebe, tvojom charaktere aka si, ako velmi mas niekoho rada.
Lebo o tom pomoc v podstate je, ze odopries sebe aby si dala druhym.
Podla mna si mamka zasluzi aspon trochu pomoci :)
Krasne chvile a prijemne obnovenie veselého a uprimne vztahu Vam prajem kkkk2245, vsetko dobre dopane :)