zdravím, imunológ mi predpísal isoprinosin - mám zníženú imunitu mesiac dráždivý kašeľ. Idú však sviatky a síce nie som nejaký akoholik, ale trochu vína, punč a likér akosi patria k tomuto obdobiu. Chcem sa opýtať tých, čo ste isoprinosin brali, mohli ste si naň vypiť - myslím decentne, nie nejaké veľké dávky. V letáku nič o tom nie je.
Isoprinosin a alkohol
ďakujem netreba, našla som ho, ale info o alkohole som tam nenašla žiadne - ikonky len zobrazujú, že sa môže zapiť.
môže sa naň piť, ak si si niekedy neistá, tak sa kukni na konkrétny liek v adc číselníku a tam pri každom lieku máš ikonky, ku ktorým máš aj vysvetlivky...
úplne normálny bodocka, je veľa liekov, ktoré sa dlhodobo užívajú a piť sa na ne normálne dá (antikoncepcia, antihistaminiká a iné) s týmito však nemám skúsenosť, preto sa pýtam. ale ako vidím, tak na tomto fóre sa normálnej odpovede nedočkám.
to je napad pit na lieky.
zaujímavé odpovede :)
Neviem, prečo keď som bol pred rokom u urológa, tak mi pravdu nepovedal do očí:-) Musím sa to tiež naučiť, pozerať do zadku a hovoriť pravdu:-)
Tak už si konečne povedzme pravdu do zadku:-)))
Ak budeš piť na lieky, tak tým znížiš ich liečivú silu. Ja napr. alkoholik som, nie extrémny, ale dám si každý deň, prečo nie? Lieky radšej žiadne neberiem, uznávam viac liečivú silu bieleho vínka:-)
Posledne som dostal počastovanie od svojho lekára, že však na invalidnom dôchodku mám času vysedávať v jeho čakárni. No, neviem, preto že som z tejto spoločnosti takmer prišiel o zdravý rozum ešte neznamená, že sa až tak extrémne nudím - ha ha.
Mám však taký ciťák, že mne tu po nejakom čase prepne na gebuľu znovu:-)
Radšej sa nechcem vyjadriť k tomu, čo som zistil testovaním ľudí cez psychotesty. Neviem, či plakať, či sa smiať...
Fakt, fakt žasnem, kde to vlastne som a tak pekne som si to všetko naplánoval:-)))
Číslo 3 percentá populácie by bolo treba prehodnotiť a vešať na stránky menej optimistické čísla...
A už len len niečo na zlepšenie nálady, taká logická hádanka:
- čo vám pripomína kombinácia bielej a hnedej, keď biela pripomína sneh???
Ja som uz Isoprinosin brala, mala som ho na herpesy a pomohol. Herpesy som mavala aj 3x za mesiac - normalka, ale len v case, ked som byvala v plesnivom byte. Predtym a ani potom uz nie. Isoprinosin mi velmi pomohol, je to dobry liek. V case, kym som ho brala, som herpesy nemala. Alkohol som vsak nepila, lebo viem, ze ho nezesiem a najlepsie urobis, ak aspon v case brania akehokolvek lieku radsej alkohol pit nebudes a mas to iste, ze si neublizis.