Ahojte. Viete mi prosim poradit? Chcem poslat k vianociam niekomu dar v baliku. Neplatila by dotycna osoba nic pri prevzati toho balika (ide o 2 knihy zabalene spolu v 1 baliku). Chcela som to poslat ako prekvapenie ale kamoska mi hovorila ze na baliku musim uviest adresata (co je logicke) lenze aj odosielatela. A to by som nerada (chcem aby to bolo prekvapenie. A zas co ak mi to poslu nahodou spat?).
Ja som takto minuly rok tiez dostala na vianoce dar - doviezol mi to vsak kurier autom priamo domov. A slo o knihu z Martinusu a tam napr.nebol uverejneny odosielatel zakaznik co si to objednal v Martinuse. Z tade bola kniha+vianocne zabalenie a dorucenie ale odosielatel a ostatne udaje o odosielatelovi co mi to objednal boli vsak anonymne.
No a ja to chcem tiez takto nejako poslat "anonymne" ako dar. Lenze na poste ten odosielatel musi vraj figurovat. Neviete mi prosim poradit ako sa da tomu vyhnut a neuviest moje udaje? (Meno adresu).
Da sa poslat balik "anonymne"?
Vymysli si odosielatela alebo firmu... Toto ma napada
Pardom. Milada to bola
Poboxx dakujem. Toto ma nenapadlo lebo ja bezne nezvyknem posielat baliky. Tak si to aspon na mesiac prenajmem aj ked vratit mi to mozu aj tam :-D
Ja chcem aby si ten dar dotycna osoba isto nechala. Co uz s tym ona urobi je uz na nej. Ale nechcem aby mi to poslala spat. Skoda ze je ta kniha tak tazka by som to urobila ako mi hned v 1prispevku radila magda myslim
Ano da, spravis si na poste P.O. Box, stoji to par eur na mesiac
Jd dakujem ti. Uz som aj nad tymto rozmyslala. No zas by mi bolo luto tej knihy. Je vzacna krasna a draha. Prave preto sa obavam aby mi ju nechceli vratit spat aj ked je to dar. Keby som to mala blizsie by som to aj sama odviezla ale je to takmer na 2 koniec republiky
odosielatela tam sice treba uviest, ale nekontroluje sa to - teda si ho mozes vymysliet. lenze ak by si nahodou adresat balik neprevzal, tak uz ti ho nevratia.
Dakujem ti milada. Lenze ta 1 kniha je dost tazka. Je to zahranicna kniha a je to kniha 85 svetovo uznavanych fotografov a ich naj fotografie zo zbierok v tejto jednej knihe. Bola to draha kniha a je dost tazka. Je tazsia ako 2kg.
ak su to dve knihy a zasielka nepresiahne 2 kg, da sa to poslat ako listova zasielka , zabal to do baliaceho papiera, napis meno adresata tam , ak to neposielas doporucene, ale obycajne nemusis uviest odosielatela. Pri riadnom baliku sa musi uvadzat odosielatel, ved si zavolaj na nejaku postu, ak mas pochybnosti.