Ako ho zbaliť?

Príspevok v téme: Ako ho zbaliť?
Majoneza

Ahojte vsetci. Mam najlepsieho kamarata zaroven spoluziaka a hrozne so donho zalubena uz strasne dlho. Neviem ako mu to mam povedat pretoze ja u neho spavam aj vsetko a jemne naznaky nepomozu.
Najprv som si myslela ze iba nechce robit 1. Krok ale jednej baby sa spytal ci s nim bude chodit a ona ho odmietola. Bol na nu nahnevany.
Prosim pomozte mi :-)

adr1a

Niekedy je dobre kamaratstvo viac nez nevydareny vztah. Maloktore vztahy v dnesnej dobe vydrzia "navzdy naveky" no mnohe kamaratsva mozu. Pozri. On zrejme nechce kazit vase kamaratstvo alebo ta nevnima ako zenu, skor ako sestru kamosku. Sama vidis ze ked sa mu daka paci, nema problem prejavit sa (oslovil pozval ju ai. Teraz neries ze ho ona odmietla. Ale to, ze ked sa mu daka paci pritahuje ho-ze nema problem taku zenu zbalit oslovit ai). Vy mate na to tisic prilezitosti a nespravil nic. Byvate spolu, ste spoluziaci, kamosi a proste nic. A ma ta ako na podnose. Nechaj to tak. Bud sa on prejavi (keby mal zaujem a chcel ta) alebo.. Laska sa neda vynutit

Jax

Opytaj sa ho iba tak akoze zo zartu ci si vas spolu nepredstavoval a co by mu vadilo keby ste spolu. A potom v rozhovore mu povedz ze ty si to predstavujes a myslis ze by to aj fungovalo bla bla. Keby ta odmietne bol to zart a idete dalej, keby nie mas co chces.