Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

3 otazky

Príspevok v téme: 3 otazky
exposito

Ahoj.
Zaujima ma vas nazor, hlavne muzov, ale aj zien.
Dakujem za odpovede.

1. Aky mate nazor na sex (zena s muzom) par hodin po zoznameni, alebo na prvom stretnuti (neplanovanom, nejde o ziadne rande) pricom sa poznaju napriklad len z videnia?

2. Ako beru muzi zenu, ktora sa s nimi vyspi po tak kratkej dobe?

3. Je nejaka sanca, ze sa bude muz este o tu zenu nadalej zaujimat, alebo je to viacmenej odsudene? (Myslim pripadne vztah).

adasd

By si sa cudovala ale normalny chlap sa nevyspi zo zenou na prvom rande !!!! alebo stretku !!! a to ti hvoorim fakt !!! poznam takych ludi co nemaju narazky a vedia sa bavit aj o nomrloanych veciach nie len o sexe...ked zacne byt nadrzany a tak tak ty si mas v hlavicke utvorit onom dojem ze ma ta na haku a hovori to kazdej jednej zene tie kecy co aj tebe !!! potm len placete ake ste hlupe ze ste s takym boli ? sak jasne ked nestojite za nic a neviete premyslat 3/4 zien poznam aj take ktore na nadrzane recicky a uchylnosti poslali do hajov chlapov a to vyzerali ako modeli...ano su aj take zeny si predstav skusene co maju nieco za sebou dostali vela rad a vela trnia od zivota...ja som ti napisal ako to chodi a tak to je vsade oni niesu retardovany su to proste chlapi co varuju/chvalia/robia si posmech bez lutosti a hanby ale za vasim chbrtom pred vami su anjelikovia..../ sa pred takymi zenami co idu do postele hned prvy raz ak si to urobila tak proste mas smolu chyba je vzdy na oboch stranach v tomto nemozes hned hadzat vinu na muza casom to zistis prajem ti vela stastia do zivota alebo niekomu komu sa to stalo bohuzial potom uz si tazko najdete tych 1/4 normalnych chalanov lebo sa im budete hnusit ked sa o vas dopocuju cudne veci

exposito

tema sa vobec nemusi tykat mna, neviem ako si na to prisla adr1a, a kafe, nemas pravdu, sebavedoma zena som, ale ty asi nebudes jasnozriva...

adasd, explicito, normalny chlap by to hodil za hlavu, retardovany zebrak bude ohovarat za chrbtom a zvysovat si ego bez ohladu na to ci ta zena stetka je alebo nieje, jeden ulet z nej predsa nerobi kurvu

explicito

Expozito ano ako na radodajnu kur*u pretoze normalne suce dievca-zena nelahne do postele s chlapom ktoreho sotva zpozna hned po prvom rande lebo si je vedoma rizik ktore toto konanie so sebou ako su pohlavne choroby. A taka co rychlo da je potom schopna dat rychlo kazdemu dalsiemu ktory ju bude fyzicky pritahovat.

kafe

takéto otázky trápia len ženy. Chlapi buď využijú ten jeden raz, alebo sa tešia, že našli istý vpich bez nejakej väčšej námahy a pokiaľ je baba silná a sebavedomá, je možné že zopár chlapov má záujem aj o vzťah. Lenže, ty nie si sebavedomá baba.

adr1a

exposito . Nehnevaj sa na
explicito - bol iba uprimny. A v podstate mal pravdu. Ano, muzi taku zvyknu povazovat za radodajnu ku..co da kazdemu. Ty sa dalej pytas ci
aj v pripade, ze chcela len toho dotycneho a s inym by to neurobila? A to on ma odkial vediet ze si ina?! Vsak ta vobec nepozna. Vie o tebe len to co ste vy dvaja spolu stvarali jak ste sa spoznali. Ako ma vediet ci to takto nezvyknes robit s kazdym a s hocikym na pockanie?! Tie otazky sa tykaju teba. Preco najskor rozbijes dzban a potom sa pytas? Rob to nabuduce opacne. Najskor rozum zasady priority a potom huraa na to.
adast tiez napisal pravdu.
Pozri. Uz to neries. Skor sa pouc.

adasd

Zober si existuju dve druhy zien take co daju zaj*** aj ked nemaju vztah tie si nevazime a ani nikdy nebudeme a take co proste nedaju zlomit a za takymi sa ideme potrhat dokonca najviac lutujem z tych bab a to nebolo ich malo len jeden vztah ta ktora mi nechcela dat ani v ovztahu lebo chcela cakat a tak na ten spravny okamih spoznavanie sa a tak ....su aj take baby by si neverila (: no a kazdy chlap si casom uvedomi ze chce taku a vy ostatne ste len lompy take pajky pre nas ...najsexy na zene je ked je inteligentna a je jaj edno ako vyzera

adasd

1 otazka ...no proste bereme ta jak stetku a pekne ta budeme ohovarat aka si stetka lebo si stetka len velmi tupe dievca da chlapovi za*** na prvom stretku ked ho nepozna a poohovarame ta tak ze uvidis...proste normalneho chalana na vztah si uz nenajdes len takych co ta vyuziju ...Ked chce chalan stebou spat na prvom stretku a tak nevazi si ta a uz v zivote si ta nebude vazit my sme proste taky...ak vydrzi stebou a nebude mat sexualne narazky tak si nasla normalneho chlapa bud na vztah alebo na kamaratstvo ...chalan ked uvidi ze nemas hrdost tak si u neho nula a nikdy to nedopadne dobre..sice budu aj taky co ta budu namotavat na sladke recicky ale nebojsa to bude len pred tebou za chrbtom budes ohovarana..my sme proste taky

Anonym456

1. Pokiaľ tu dotyčnú beriem tak že nič viac z toho neočakávam pôjde iba o to tak je to ok, ale keď mám o ňu záujem a páči sa mi tak na prvom stretnutí je to myslím príliš skoro, ale to záleží od obidvoch.

2. To sa dá riešiť až po par dňoch, keď bude mať záujem aj ďalej sa s mužom baviť a spoznávať sa a že ho neodkopne tak myslím že ok. ale keď stratí na druhý deň záujem tak nič dobré, napríklad že jej išlo iba o to a využila ma, bola nadržaná a nemala nikoho alebo že je to k..a.

3. To je individuálne, keď mu bola sympatická a mužovi sa to páčilo tak áno.

exposito

explicito,,,,,radodajná kurva ktorá dá každému? o:O
aj v prípade že chcela len toho dotyčného a s iným by to neurobila? :(

este niekto nieco?