Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oci

Príspevok v téme: Oci
Tibor29

Ahojte, ked si dam do oci ocnu mast Vidisic, prizmurim oci a pozriem sa do lampy - neonovej tak vidim v zornom poli take pohybujuce sa akoby vlnovky, spiraly, niektore su vyskladane z bodiek a niektore take gulicky s vlnovkami, co to moze byt ??? Inac to nevidim, len ked si dam tu mast a pozrem sa do lampy, ocne zakalky to urcite niesu, tie obcas vidim ked sa pozriem na bielu stenu a pohybem ocami z lava do prava ale toto zakalky na 10000 percent niesu.

Teraz k veci - Uz riadne dlho ma bolievaju oci, na ocnom zistena hypermetropia a suche oci, bryle nosim aj nenosim, oci zacnu bolet aj ked ich nosim stale, kvapky do oci kvapem, mam ich uz plny suplik. Vyter z oci negativny, prvy krat mi ale dali ATB kvapky co mi bolo dost divne.

Mozu byt tie obrazce co vidim bakterie, ktore su v ociach a sposobuju zapaly oci ? Dost casto mavam spojovky riadne cervene, oci ma nikdy ale nebolia spolu, bolest sa zacne raz za jednym okom a nasledne na druhy den boli druhe oko - jedna sa o bakterialnu infekciu, ta tusim prechadza z jedneho oka do druheho a virusova zostane na jednom oku ? Ako to je ?

Liecim sa na chron. neuroboreliozu, beriem kombinacie ATB, Strattonov protokol + Isoprinosine + Imunor + Polyoxi ATB beriem uz skoro rok. Dost problemov mi zmizlo, no tie oci stale bolievaju. Bud tie ATB neprejdu do oci alebo neviem.

Napada ma este, ak v tom idu koinfekcie borely a to bartonela a babesia a na toto su ine ATB, lenze v Lipt. Mikulasi ani len nevedia co to bartonela a babesia vobec je :D:D:D:D

Cize co mozu byt tie obrazce co vidim ? Moze byt v tom bartonela a babesia ? ATB si mozem zariadit aj za vagon, pecen a zaludok mam zatial ok.

Diky za odp.

Tibor29

Este som zabudol na jednu vec a to, ze vyter z oci som mal negat. Zrejme preto, lebo na bartonelu, babesiu a nieto este borelu testy nerobia - ocne, urcite nevedia, ze sa toto svinstvo dostane do oci a sposobi taketo problemy. Ako potom liecia ???? Nechaju ludi sa trapit??? Odpoved znie ANO.