psychológ či psychiater?

Príspevok v téme: psychológ či psychiater?
Hanka666

Dobry vecer, rozhodla som sa vyhladat pomoc lebo uz dlhodobo trpim depresiami a prenasleduju ma myslienky na samovrazdu, aj rodina sa mi vcera priznala ze sa boja ze si nieco urobim... ale neviem ci mam ist hned k psychiatrovi alebo na zaciatok k psychologovi..... a nechcem hned brat lieky, mozem odmietnut od psychiatra ze nebudem brat ak mi napise? neodmietne ma potom znovu vidiet ze nespolupracujem? a ktory z nich je lacnejsi lebo nechcem aby obvodna o tom vedela a preto si to budem platit sama... taktiez nemozem vynechat ani jednu hodinu v robote, da sa s nimi dohodnut aj na konkretnom case nejak neskoro poobede? alebo ako ste to riesili vy ked ste sa nechceli vypytat k lekarovi a potom tam mat peciatku od psychiatra? Dakujem velmi pekne za rady, pretoze sama si poradit neviem a bojim sa ze si fakt nieco urobim, a preto to chcem naozaj riesit...

Jax

Mozes k nim ist priamo bez toho, aby o tom obvodna vedela. Niekoho si vyber a chod sa tam len popytat s tym, ze ak ti to nebude vyhovovat otocis sa na pate. Drzim palce