Rad by som poprosil o radu. Spoznal som jedno dievca, chodime spolu von, dokazeme sa spolu smiat, rozpravat sa dlhe hodiny. Ale ked sa sam seba spytam ci to posunut niekam dalej tak si neviem odpovedat. Myslel som si ze iba pri nej si nie som isty, ale ked som sa zamyslel nad mojimi predchadzajucimi znamostami tak tiez som si nebol isty. Neviem ci vobec take nieco zazijem ze spoznam dievca a budem citit ze to je to spravne a ze to mam smerovat aj dalej. Ako som spominal ze rozumieme si, ale napriklad nemame az tolko spolocneho, ja milujem aktivny zivot a ona je skor taky typ co nema vela zaujmov. Osobne to vidim na dalsie spoznavanie sa, ale na druhej strane ked som to v minulosti dlho natahoval a chcel to posunut niekam dalej az ked som si bol isty tak som bol za kamarata, alebo ona nemala potom zaujem. Co si mam vlastne vsimat pre fungujuci vztah?
ako zistim ci zacat vztah?
to ze ti to s babou ladi musis v prvom rade citit tam vnutri pri srdci. A citis to tak ze napr. ked si s nejakou tak sa citis neutralne, uvolnene a bezne. Ale ak si s nejakou pri ktorej tak trochu znervoznies, citis take teplo ked ju vidis, citis take busenie srdca a tras tela, chvenie take tie motyle v bruchu tak to je ono. To je ten signal ze je to ta s ktorou ladis. Myslis nanu cez den aj vecer pripadne v noci. Je ti zanou smutno ked jej niet a tesis sa ked ju stretnes. To je to prave orechove... Ak to necitis s tou ktoru si zpoznal tak si domysli...
Žiadny vzťah a žiadny človek nie je rovnaký. Možno práve tým, že ju lepšie spoznáš a počkáš si u nej spravíš očko a bude mať o teba záujem. No ako si už písal, nemáte spoločných viac vecí tak by som to nesilil len preto, že nikoho nemáš.
Ťažko ti poradím ale možno nie je na škodu ak sa z priateľstva vyvinie neskôr vzťah. Veď čo lepšie by si si mohol priať ako mať za partnerku aj najlepšiu kamarátku.
Vzťah sa nedá začať tak, ako si to napísal. Deje sa to postupne!