Extrasystola

Príspevok v téme: Extrasystola
pepo950

Ahojte,
Veľa som čítal ohľadom extrasystol, no nič príjemného to nie je. Mám 32 rokov a už rok a pol trpím extrasystolami. Bol som aj u kardiológa, ale ten nič nenašiel (ako každý). Lieky brať nechcem, nakoľko len potláčajú príznaky, ale neliečia príčinu. Vzhľadom na to, že som vedecký pracovník v oblasti zdravotníctva, začal som googliť. Som zástancom alternatívnej medicíny podloženej klinickými štúdiami. Predsa súčasná medicína má svoje ohraničenie a je výlučne viazaná na farmaceutický biznis, ktorý si potrebuje svojich klientov udržiavať a nie liečiť.
K tým extrasystolám, mal som 6-10 dňové epizódy raz za 1-2 mesiace. Intervaly boli rôzne. často moje extrasystoly súvisia so psychikou (stres, rozčúlenie, ....), to pozná každý. No v súčasnosti farmaceutický priemysel dosť zbrojí voči alternatívnym liečbám, nakoľko fungujú. Takže som narazil na Dr. Mathias Rath, ktorý má svoje výskumné streisko a zaoberá sa nutričnou výživou buniek. Má vedecky podložené články o svojej liečebnej metóde - arytmia, rakovina, diabetes, vysoký krvný tlak, .... teda všetko diagnózy, ktoré sú trvalými finančnými zdrojmi pre farmako priemysel. Má veľmi peknú štúdiu o arytmii, kde zostavil nutričný program, ktorý pozostáva z minerálnych látok, aminokyselín, vitamínov a iných látok. V krátkosti - rozdelil skupinu pacientov trpiacich arytmiou na dve skupiny, placebo skupina (brali akože lieky) a skupiny, ktorá podstúpila nutričný program Dr. Ratha. Výsledok bol taký, že veľa pacientov zo skupiny Dr Ratha sa z arytmie dostala, väčšina pacientov si epizódy zredukovala na minimu a len na zopár pacientov liečba neučínkovala. Ale úspšenosť svojej liečby má vysokú. Články má voľné dostupné na internete, aby sa šírili medzu ľuďmi. Ja som ten program vyskúšal na sebe, ale len zopár nutririentov (Magne B6 - 40 mg, koenzým Q10 - 30 mg, B - komplex, Vitamín C - 1000 mg) a čo sa stalo?Beriem to 4 mesiace a epizóda sa dostavila až po 4 mesiacoch od tej poslednej a malá mierny priebeh (ani som ju nevnímal). Teraz to idem rozšíriť o ďalšie nutrienty z programu Dr Ratha, nakoľko som bol skeptický, ale funguje to. Rozširujem to o L-Lyzín, ktorý je esenciálny pri liečbe arytmii. Nutrienty beriem ďalej každý deň. Dr. Rath vo svojej štúdii kŕmil svojich pacientov nutrientmi po dobu 6 mesiacov, kedy zaznamenal veľké úspechy a pod dobu 12 mesiacov bol účinok programu nespochybniteľný. Čo si myslíte, ako reagujú súčasný lekári? Povedia Vám o tom?
Moja rada - berte tie nutrienty po dobu 12 mesiacov každý deň, buďte trpezlivý a uvidíte, že sa Váš stav výrazne zlepší a verím, že sa aj niektorí úplne vyliečia.
Ak máte záujem, pošlem Vám tu štúdiu aj s tabuľkou nutrientov. Potrebná znalosť angličtiny.

Prajem skorý vyhraný boj s extrasystolami a arytmiou.