ahojte, je pravda že baby letia a začínajú si vzťah s chlapcom ktorý majú svaly alebo vyzerajú ako tak a nie s chudými a tučnými? viete mám stým menší problem...
Príťažlivosť
Tak ako si aj muži hľadajú príťažlivé ženy, tak isto aj ženy príťažlivých mužov. A musíš pochopiť, že pre každého je to niečo iné. Niekto má rád chudé ženy, niekto bacuľky. A tak isto aj ženy. Niektorá má rada vyšportovaných, niektorá mužov s normálnou postavou. Ale to samozrejme nie je všetko. Ak by si aj neviem ako dokonalo vyzeral, musíš sa vedieť aj správať. Čo z dobrého výzoru, keď ostatné je na nič.
pravda je taka ze su dve skupiny bab a to
tie ktorym biju biologicke hodiny a chcu si chytro zalozit rodinua rodit tak tie beru zo zufalstvo aj trtkoch vychudnutych, tucnych, skaredych, zhrbenych proste nic moc a potom
su tie ktore maju biologicke hodiny vypnute a viac hladia na krasu muzov a vzhlad tak u tych maju sancu najma pekni pritazlivi muzi a nie take nepodarky. Zase nabiti svalovci posobia dost smiesne aspon u mna a to mam nejake tie svaly ale primerane a nie nafuknute od steroidov.
napríklad, tu david beckham posobí zdravo a chudo
ale tento tu, to už by chcelo nejako vyretušovať aspoň a zmenšiť :D
no ja zvyknem vnímať ľudí/mužov čo majú hlavne na rukách nejaký väčší objem svalov ako mierne pri tele :DD teda vyvoláva to vo mne myšlienky, že dotyčný by mohol trocha schudnúť :D
Len tomu daj pekne cas. Dievcata a mnozstvo zien nevedia co chcu. Skusaju jednu somarinu za druhou jak neriadene strely kym trochu dozreju. Zatial v tom logiku nehladaj.
Ak chces cvicit a makat na sebe len pokojne do toho, ale neopovaz sa sypat!
uvidím, vobec to tak zatial nevyzerá..
kazdy chlap si najde tu pravu, myslim jedno ako vyzera, ak ma v pohode povahu a nie je to zrovna nejaky tazky narcis ci rovno nasilnik. baby letia na vselico. chlap nemusi dobre vyzerat, v tom maju chlapi vyhodu, na babu sa ohladom vyzoru kladu ovela vyssie poziadavky. ukecanejsi maju vzdy vacsiu vyhodu pri hladani znamosti, jak muzi tak zeny, su viac ziadani. ale ani introvertni neostanu na ocot, su muzi aj zeny co chcu prave takeho partnera.
Takže vítazí povaha, keď si škaredší tak nezúfaj, a zaujmi svojou povahou a nie výzorom. Poznám množstvo žien ktoré chodia s rôznymi kreatúrami pri ktorých sa mi obracia žalúdok takže tak.
Áno je to tak vo vačšine prípadov. Ja som vraj veľmi pekný ( to povedali dievčatá ja si to až tak nemyslím) som vysoký a mám trocha vyšportovanú postavu. Veľakrát sa mi stalo že ma začali baliť dievčatá samé. Problém je však v mojej povahe a po čase sa namňa vysrali lebo som introvertný a skôr nudný typ takže môj výzor je mi k ničomu
Ahoj, no u mňa zohrá veľmi veľkú úlohu charizma a osobnosť. Bol muž, kt. bol veľmi chudý (bol vegan), ale svojou charizmou a inteligenciou, ale aj peknou tvárou som ním bola úplne uchvátená. Bohužiaľ, bol zadaný. Takže ak mám hovoriť o výzore, tak prvá je väčšinou tvár, čo si všimneme. Tam sa nachádzajú aj oči ako okná do duše, kde často vidíme, či nám je ten človek blízky a sympatický. Samozrejme, veľa sa dozvieme aj po tom čo prehovorí - či už verbálne alebo neverbálne. V tomto je úplne super jedna výhoda, že každému sa páči niečo iné a budú ľudia, kt. pripadáme škaredí a budú ľudia, kt. nás budú mať za najkrajšie stvorenia na zemi. Môj otec hovorí, že komu sa nemáš páčiť, tomu sa nebudeš a komu ti je určené zapáčiť sa, tomu sa zapáčiš. Je v tom kus pravdy, verím, že každý z nás raz nájde tú stratenú polovičku, kt. ho ocení presne takého, aký je. Takže veľa šťastia.