Zdravim vas, pomozte mi, od vcera mam krce v zaludku v intervaloch asi kazdych 15min na par sekund, som dost neprijemne :( Mam aj zvysenu teplotu a pocit, ze mam chripku, cele telo ma boli. Stolicu mam redsiu a len 1x denne, nevraciam. Chut do jedla mam, no dietujem, papam len banany a suchare, pijem caje a uzivam zivocisne uhlie. Neviem, co to moze byt, nechcem zas letiet s 2dnovou bolestou v bruchu k lekarovi, skusam zatial, ci mi nepovoli doma.. moze to byt nejaka crevna alebo zaludocna viroza? Poradte mi :( Dakujem
Crevna chripka?
Vyskúšajte Vitaberin - sluzi na revitalizaciu črevného traktu : www.vitaberin.com, najdes aj v lekarni..
kŕče v žalúdku, to môže byť? bolesť žalúdka áno, a keď tak kŕče tak v črevách a nie v žalúdku
Môže to byť hocičo, to je na tom najhoršie... keď je však prítomná zvýšená teplota, tak pravdepodobne sa jedná o infekčný problém - vírus/baktéria a v takom prípade môže byť, že je to črevná chrípka. Pri črevnej chrípke však ľudia zvyknú na tróne stráviť podstatnú časť dňa (kľudne ideš frkať aj 15 krát denne)... na povolenie krčov užívaj buscopan, naozaj pomáha.
K uhliu pridaj trebars smectu, na bakteriálnu sračku pomáha EndiEx.... Neužívaj imodium, to čreva len ochabí, ale príčinu nevylieči...