Prosim vas, viete niekto co mate s tymto skusenosti ci to pominie po par mesiacoch alebo ma zmenit lieky? Totizto, mal psych problemy, bola som mu velka opora a stala som pri nom ked mu bolo tazko,kolkokrat mi plakal a najtazsie bolo ked mi hovoril ake ma myslienky,pocity. Bola som trpezliva a odvtedy mame nielen vztah,ale vela sa rozpravame ako najlepsi priatelia. Trapy ho, ze ta chut na sex nie je ako predtym, ja to respektujem a chapem. Sex je dolezity ale myslim ze ked je vo vztahu velka laska, tak nie je az tak podstatne kolko spolu spime.Predtym sme sice stale mali sex a taky ako s nim som este nikdy nezazila, co ma trochu mrzi ze teraz nema na to chut a naladu, no respektujem to a son tolerantna.
Mate s niecim takym skosenosti?Co by mal podla vas robit s tymto problemom?Ja nezacinam tuto temu, viem ze ho to stve,ma 30 a ma pocit akoby zlihal jak muz na plnej ciare. A ako som povedala uz mame teraz hlbsi vztah kedy vela spolu komunikujeme a snazim sa ho vzdy rozveselit,zmenit jeho negativne presvedcenia kedze som aj dost ukecana tak to ze mu je niekedy tazko, nevnima az tak a niekedy je mu aj lepsie.
Priatel berie antidepresiva-znizene libido
Moc toho nevymyslíš. AD majú na libido často zničujúci vplyv. Riešenie je dať sa do poriadku a prestať brať AD. Čiže ty môžeš len čakať. Hlavné je, aby mu tie AD pomohli psychicky aj za cenu zníženého libida. Ak nepomáhajú, treba ich zmeniť.
Tak ako píšeš pomôže mu podpora a uisťovanie že si pri ňom, uškodí mu tlak. Ak ho miluješ, zariaď sa inak a buď pri ňom. Každopádne vzťah s človekom, ktorý má psychické problémy, to je ozaj iná liga... Držím palce a prejem veľa veľa trpezlivosti a lásky, budeš ju potrebovať.
Jeden muž v sekcii psych, problemy pisal ze berie AD a nema libido ze co ma robit skus pozriet ci ste sa tu nahodou nestretli =)
On uz bral AD aj davnejsie, lenze mu v tomto smere neuskodili.Nepribral z nich.
Lieky sú dobré, pokiaľ nie ste zobratí, tak nemáte trt*ať. Čakaj, že čoskoro z tých liekov razantne priberie.