Zdravim ludia. V sobotu som sa zobudil sSeknutym krkom. Odpadol som tak som siel do nemocnice na infuziu ktora mi asi uskodila... Po prichode domov mi na druhy den ostalo zle takze znova nemocnica. Po dvoch dnoch som konecne doma ale mavam nevolnosti od brucha/krku. Ked nato nemyslim tak to necitim... Zacinam uz pomaly aj jest. Niejake rady? Co to moze byt alebo ako nato.
Seknutý krk
Ležím v postely hádam 20 hodín z celého dňa :D snažím sa to vyliečiť čo najrýchlejšie...stále mám pod krkom/hlavou vankúš na vodu ktorá je horúca takže zohrievam stále :D takže ešte nejaké rady ak by ste mali?
Slížo, už som Ti to napísala a tykaj. Telo nežiadúcu látku vylúči za 48 hod., ale každý sme iný... Ak si nehnačkoval a chceš telu pomôcť, tak si kúp čaje,...kt. prečistíš črevá, choď so sauny, aj to Ti dokáže pomôcť. Ak sa začneš cítiť dobre, tak to bol nejaký liek v infúzii,... a dávaj si na to veľký pozor! Ak sa Ti stav nezlepší, potom príčinu treba hľadať niekde inde.
Neviete poradit kedy by sa asi tak mal staV zlepsit??? Dnes sa uz citim lepdie uz som normalne aj ranajkoval... Dietujem uz od nedele.. No stale sanecitim v pohode
Áno, mohla to byť kľudne reakcia na infúziu. Stav sa Ti upraví po vylúčení látky, kt. Ti uškodila, z tela von. Mal si už niekedy v minulosti zlú reakciu na lieky? Možností tu je veľa - môžeš mať aj iné ochorenie, zareagoval si na nejakú potravinu,...Pár dní drž diétu, sleduj sa a vyčistí si črevá.
infuzia ti uskodit nemohla