Socialna fobia

mam56

Pán prem., voľby vyhráte aj s mojou podporou. Jám Vám opozíciu spravím aj sám, mne k tomu netreba nikoho. Poviem Vám len to, čo považujem za normálne.
No, aby ste vedeli, že som z opozície, tak ideme rovno na vec.
Čiže, čo sa týka tých utečencov, zachovali ste sa veľmi správne, hoci trochu prehnane. Žobrákom treba pomôcť, ale ja som vždy hovoril, že len do času, žiadne také, že na večné veky. Keď sa tam vojna skončí, tak ich treba poslať tam, odkiaľ prišli, žiadna integrácia do našej spoločnosti sa v žiadnom prípade nikdy konať nebude. NIKDY. NIKDY, NIKDY.
No, ideme ďalej. Podporili ste veci ako napr. vlaky. Je to pekná vec, nehovorím, ale ľudia na to kašlú. Čiže žiadne vlaky a pod. pizzoviny. Treba zakladať vlastné štátne podniky, s.ať na názory EÚ, oni nás nevyhodia. To viete aj sám pán prem.
Čo sa týka zahraničných investorov, treba sa snažiť byť s nimi v kontakte, ak máte tú možnosť. Treba rokovať formálne, ale hlavne neformálne, napr. pri dobrom víne, Tokaji.
Čo sa týka chudoby, peniaze treba rozdať chudobným, treba podporiť mladých ľudí, aby sa mali kde stretávať, ihriská a klubovne.
Nemusíte na nás stále posielať mestskú políciu, aby na nás kričali ako zmyslov zbavení. Inak, my nie sme hluchí:-)
Čo sa týka Rómov, netreba ich brať ako profesorov z vysokej školy, oni nie sú profesori vysokej školy, dnes som im to aj rovno povedal, nemali námietky.
Ak ich nezvládame, je to naša chyba, nie ich.
Kde sú tie milióny eur??? V riti. Ok. Je to tak, zbytočne sa budeme vadiť alebo sporiť. Viete, že ja Vám hovorím pravdu, lebo sa mi nechce klamať a ani na to nemám čas.
Ďalej ma trápi chamtivosť ľudí. Na čo si vlastne každý chce šetriť??? Na rakvu alebo na vlastný pohreb??? To asi nemá veľký zmysel.
Čo sa týka EÚ, ich vlády, oni už ani nevedia aké zákony majú vymyslieť z tej ich nudy. Treba im povedať, že treba ísť niekedy aj vonku, do prírody, uvoľniť sa a tak a treba hlavne rozmýšľať nad tým, aké zákony treba mazať, nie pridávať.
To, čo robia oni, je už fucked riadna cvokarina.
Pardón, je aj niečo povolené??? AsiK nie.
Nemusíte sa báť, že nebudete mať opozíciu. Ja vám pekne naložím aj sám, bez zbytočných emócií, bez vulgarizmov. My sme nie práve najlepší, ale ako také nadávky a tak??? Ste sa zbláznili??? Ja som sa posledne takmer povracal, keď som pozeral jeden prenos.
Ja počujem jedno vulgárne slovo tak maximálne raz za mesiac a aj potom to dám danému človeku riadne pocítiť, že čo si dovolil v mojej prítomnosti.
Majte sa krásne!!! Keby niečo, poviem Vám to rovno, ale nie emocionálne zainteresovaný.
Som rád, že sa nám začalo viac dariť.
S úctou,
J.