Ahojte, nevedela som najskôr ani do akej kategórie zaradiť tento príspevok ale potrebovala by som poradiť, podporiť ja dakt už neviem. Pred pol rokom mi začali zápchy s ktorými prišlo aj nafukovanie brucha a veci pdoobné. Začala som si strašne dávať pozor na stravu,postavu a veci podobné. Neskôr som zistila, že zápchá bola spôsobená alergiou na kravské mlieko. Po nasadení prísnej diéty však tento problém nezmizol. Všetko ostatné mam v poriadku. Nevedeli by ste mi poradiť z čoho to môže byt? Problém je že v poslednej dobe prichádzajú nejake depresie a klesá mi sebavedomie a veci podobné. Myslíte, že to môže byt aj z takýchto stresových situácii? Najviac sa bojim prehánadiel. Pretože keď nejdem už 3-4 dni na wc tak si ho dať musím aby som mala aspon na niečo naládu lebo tie pocity nafúknutia a všetkého sú hrozné. Fakt neviem už čo mam robiť. Vlákninu príjmam, snažím sa zdravo stravovať. Ja si to fakt neviem vysvetlit! Nevedeli by ste mi niečo poradiť?
Zápcha zo stresu
Poruchy travenia zo stresu tvoria majoritu poruch travenia. Takisto maju relativne najdlhsie trvanie. Niekedy trva aj rok dokial sa veci daju do normalu.