hladovka, chudnutie

Kýčera

Hladovka ÁNO, pokiaľ chceš ňou riešiť zdravotný problém alebo detoxikovať. Musíš mať však všetko poriadne naštudované, dôležité je vedieť aj to, čo a ako robiť po jej skončení, aby si viac neuškodil, ako pomohol. Ale problém, kt. chceš riešiť týmto spôsobom, tak NIE! Ak to chceš predsa vyskúšať a naštartovať sa, tak to rob pod dozorom lekára a skús Školu verejného zdravia,...Nie je to celkom hladovka, pretože budeš piť šťavy,...detoxikuješ, zlepšíš si zdravie a ak budeš poctivo plniť odporúčania lekárky a zvádneš to, tak aj schudneš. Čo je však hlavné, budeš pod dozorom a získaš nové skúsenosti, z kt. môžeš čerpať a natrvalo schudnúť. Pretým by som Ti však odporúčala navštíviť lekára, či za Tvojou váhou nestojí nejaké ochorenie, na kt. sa treba zamerať.

mam56

Ja mám na chudnutie iné metódy ako hladovku. Mne povedal môj pavúk, čo sedí u mňa v izbe v kúte v tej vtáčej búdke, čo je taký vypasený, že isto schudnem.
A je to fakt pravda, ja som nevedel, ako je to možné, že sa mu to tak darí, ale po mesiaci mi to prezradil.
Že vraj mi v noci stále prebehol po tvári s tými svojimi 8.-timi chlpatými nohami a mne sa potom snívali nočné mory.
Raz som mal takú nočnú moru, že ma naháňalo po lese Gestapo, ja som už pred nimi nevládal utekať, tak som kričal, že schiessen Sie mich ab - odstreľte ma, ale oni namiesto toho na mňa pustili vlčiaka a ja som utekal po lese asi 15 kilometrov.
Je možné, aby jeden pavúk v človeku vyvolal tak hroznú nočnú moru??? Však toto nie je normálne.
Už som na toho pavúka fakt naštvaný, lebo už som taký chudý ako anorektik. Dnes, keď pôjde večer na prechádzku, tak mu z pomsty pojem všetky muchy, čo má v tej svojej malej špajze.
Ja mu to nedarujem, somárovi jednému nevychovanému. Však ja mám v izbe toľko pavučiny, že niekedy mám pocit, že ja sa do tej pavučiny raz sám zamotám a on ma potom zje.
Okrem toho sa ide ženiť, lebo sa mu dobre vodí.
Idem sa pozrieť do počítača, či náhodou nemám jeho fotku, potom ju sem zavesím. Je fakt otrasný a arachno-fóbny.