Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strach z vojny

Príspevok v téme: strach z vojny
strachzvojnyy

Dobrý večer, už ma to prennasleduje skoro mesiac od teroristického útoku v paríži 13.11.2015. Nenormálny strach z vojny celé noci preplačem nad bibliou. Nechodím ani do mesta.Bojím sa o blíkych, rodinu...2. sv vojna bola najkrvavejšia udalosť v histórii ľudstva ... kto vie či sa to o chvíľu nezmení ! Vyžiadala si 60 mil obetí hrozné číslo a teraz z touto technikou ?! Neviem čo mám robiť celý svet je na nič... Bojím sa, že vypukne niečo ako holokaust ... Mám neuveriteľný strach z utrpenia ľudí

milada236

Ovca a Prezyvka, prosim nevracajte sa sem z toho Nemecka a na vasom mieste chodim na nemecke diskusie rypat, preco este mate potrebu sa spajat vobec so slovakmi, svedci to len o vasej zakomplexovanosti, ktoru si potrebujete vybijat na inych /poznam vas z diskusii/, lebo keby sa vam v tom Nemecku az tak darilo, nepotrebovali by ste sem chodit na diskusie rypat, stastni a spokojni ludia nemaju potrebu zhadzovat inych, ale ich podporit.

Prezyvka055

D...a -> a co som ja anketar alebo co? :D preco? no neviem, chod robit anketu na ulicu a pytaj sa, inak v nasom pracovnom kolektive sme ju nemali nikdy radi :D vzdy to bola ta stara pani, uz niekolko rokov :D

a na Slovensko pojdem asi tazko, neviem ako 0vca ale ja mam nemecke obciastvo. Pozdravujem do Ruska. Zdarova Voloda.

D...a

Prezyvka a preco nadavaju teda na Merkelovu, ked sa nic nezmenilo. Prestala sa im pacit? Podozrievas ma, ze vyhladavam nejake konspiracne stranky. Ja ich nepotrebujem ani vyhladavat, to, co pisem, zijem a citam printove media. A aby si sa nenamahal citat v nemcine, napr. dennik Tagesspiegel....uz to vyslo aj v cestine, tak posielam jeden link. Takych ti mozem poslat denne 10.

Berlínský ministr: Arabské gangy terorizují město
berlin brana
10.12.2015 Vaše věc

Německý deník "Tagesspiegel" píše o řádění arabských kriminálních gangů v Berlíně. Zejména v západní části německého hlavního města zastrašují obyvatelstvo, ignorují německé zákony a řídí se vlastními pravidly, uvádí list. V některých čtvrtích prý panuje „atmosféra strachu“. Tagesspiegel tak informuje o zprávě, kterou včera představil ministr spravedlnosti Berlína Thomas Heilmann.
Pokračování »

Ale vies co, mozeme sa k tejto teme vratit tak za rok! Ak uz nebudete aj s Oveckou na Slovensku. :)

Jefitto

Keď toľko čítaš tú bibliu, predpokladám, že jej aj veríš... prečo sa potom bojíš smrti a vojny? To všetko musí prísť, ale ešte nebude koniec.

Dajte si pozor, aby vás niekto nezviedol.
Prídu mnohí v mojom mene a budú hovoriť: "To som ja." A mnohých zvedú.
Keď budete počuť o vojnách a chýry o bojoch, neľakajte sa. To musí prísť, ale ešte nebude koniec.
Lebo povstane národ proti národu a kráľovstvo proti kráľovstvu. Miestami budú zemetrasenia, bude hlad. To bude začiatok útrap.
Vy sa však majte na pozore. Vydajú vás súdom, budú vás biť v synagógach a pre mňa budete stáť pred vladármi a kráľmi, aby ste im vydali svedectvo.
Ale najprv sa musí hlásať evanjelium všetkým národom.
Až vás povedú, aby vás vydali, nestarajte sa dopredu, čo budete hovoriť, ale hovorte čo vám bude dané v tú hodinu. Veď to už nie vy budete hovoriť, ale Duch Svätý.
Brat vydá na smrť brata a otec dieťa. Deti povstanú proti rodičom a pripravia ich o život.
Všetci vás budú nenávidieť pre moje meno. Ale kto vytrvá do konca, bude spasený.

Prezyvka055

D...a :D sa mi paci ze pises ze zijes v DE. Ja zijem v mnichove a nic sa tu odvtedy nezmenilo, ludia viac nadavaju na merkelovu :D thats all. Takze dristiky si nechaj pre seba. 0vecka tiez zije v mnichove tak moze tiez popisat ako sa tu z jeho pohladu zmenilo nech to nemate len jednostrane odo mna.

najlepsie este to ze zapnes pc tv a radio a zevraj vsade nasilie :D :D sam si ho davkujes, sam sa tym zivis. Mozno ti este nedoplo ale do prehliadaca si zadavas ty stranky ake chces vidiet. takze za to nasilie si zodpovedny ty.

OMG123

aj Topky.sk je pekna sracka tam tiez strasia ludi hlavne tym ze aspon jeden krat do tyzdna daju ze bude koniec sveta....skus si pustit slobodnyvysielac.sk a pozri sa aky tam maju program... tam sa venuju aj temam Ukraina,Syria,Utecenci, vsetko co sa momentalne deje..

OMG123

Biblia ti nepomoze...radsej si hladaj informacie na nete a nepocuvaj tie hovadiny ktore hovoria na markize a jojke...aj tak tam daju ani nie stvrtku s toho co sa v skutoconosti udialo...