Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelka ma ponizuje pred priatelmi..

Príspevok v téme: Priatelka ma ponizuje pred priatelmi..
TvojeSvedomie

Sme spolu uz niekolko rokov.. poslednu dobu zacala byt ku mne aroganta pred nasimi spolocnymi priatelmi.. neustale ma pred nimi zosmiesnuje, ked spolu s nimi niekde sme.. utahuje si zo mna, a niekedy sa na tom vsetkom smeje len ona sama.. uz sa ma pytal aj kamarat, preco ma neustale pred nimi zosmiesnuje? Potom ale niekedy pride asi pocit viny a zacne ma pred nimi objimat, ako za starych cias a hovorit mi, ako ma miluje.. ale to trva iba chvilu..

Zvycajne ale ked sme sami, je ku mne uzasna.. naozaj.. ale ked sme s niekym inym, tak uz hned vidim, ako zmeni spravanie voci mne a je ku mne hnusna..

Taktiez sa poslednu dobu zacala dost vyzyvavo obliekat, zevraj kvoli mne ale poslednu dobu skor pocitujem upadok sexu.. napriklad posledny tyzden som nemal sex ani raz, aj ked som chcel, ona mi tvrdi ze nema naladu a podobne keci, pritom niekedy sme mavali styk aj 2x denne... neviem co sa deje.. mam vseliake podozrenia ale vsetky vyvrati, ze som paranoidny idiot a ze ju to prestava bavit atd..

Som zufaly.. vsetci mi hovoria, aby som si ju aj ja tak doberal, ako ona mna a zosmienoval ju pred ostatnymi, ale ja to proste nedokazem.. citim sa potom previnilo a hned sa ospravedlnujem, proste nedokazem byt taka svina ku cloveku, ktoreho milujem nadovsetko...

kafe

nuž, ja si tiež tak skromne myslím, že je to mrcha. Proste si si zle vybral. Niečo si jej odpustil a ona ODVTEDY zistila, že máš pre ňu slabosť, si mäkký a môže si s tebou robiť čo chce. Pri normálnom chlapovi by si toto nedovolila, lebo chlap, čo neni slaboch, by sa ohradil voči drzému správaniu, tresol päsťou po stole alebo by ju poslal kade ľahšie. Konfrontuj ju - príde ti normálne, takto sa ku mne správať? Zodvihni sa a odíď. Prestaň jej dávať všetko, trochu ignorácie jej nezaškodí. Vzchop sa trochu a nenechaj ju TAKTO sa k tebe správať.
.
Ale jediné normálne riešenie mi príde, kopnúť ju do zadku. To však nedokážeš, tak si asi zvykaj na svoj post "handry". Je ťa veľká škoda chlapče. Aspoň popremýšľaj o tom, či má význam vzťah, ktorý ide dolu vodou, sex bieda, prtnerka tebou pohŕda.. preboha, s takouto trúbou chceš mať raz rodinu?? Rozumiete si, priťahuje a rajcuje ťa, ALE ona z teba nadšená vôbec neni!

michal555

Sprava sa tak lebo jej to tolerujes. Neviem sice dovod jej vysmechu, ale niecim si sa jej musel zprotivit. Neciti voci tebe respekt. Zdravy vztah funguje na principe odmeny a trestu. Nemyslim fyzicke nasilie. Daj jej dominantne najavo ze si nezelas aby sa tak k tebe spravala a ako trest sprav nieco cim si sama uvedomi svoju vinu a jej spravanie bude mat negativny dopad na jej pohodlie, stastie, atd.. Proste musi ona citit ze tym ze isla proti tebe, isla sama proti sebe.
Ale inak pride mi to cele ako zaciatok konca vasho vztahu.

Biela Kobra

To tvoje "Sme spolu uz niekolko rokov.." evokovalo predstavu, že naozaj :)
Nuž, nič ti nezostáva, len sa s ňou o tom pozhovárať, dať jej najavo, že ti jej správanie vadí, a nájsť spoločnú reč. A ak sa nebude dať, tak sa rozíďte, načo máš toto trpieť. Je kopec pekných sexy dievčat, s ktorými si môžete sadnúť aj povahovo a určite je tam aj jedna, ktorá ťa bude mať naozaj rada.

deppp

TvojeSvedomie, zeny hladaju automaticky vyhovorky ako vsetko zhodit na muza, plati to aj tu ako mozes vidiet, radsej si vymyslia pribeh o tom, ako je nestastna, ze je svadba v nedohladne, pretoze jej tikaju biologicke hodiny, nez aby uznali, ze ta ma ta mrcha jednoducho omotaneho okolo prsta a robi si s tebou co chce, pretoze si poslusny psik.:) Zeny sa navzajom spolu emocionalne stotoznuju, navyse tieto praktiky pouzivaju vsetky a rozhodne by sa im nepacilo, keby stratili moc ovladat aspon niektorych slabsich muzov.:)
Necakaj ze sa to zlepsi, ak raz v tebe zena prestane vidiet chlapa, ale len "kamaratku", alebo v horsom pripade sluhu, ktory sa jej zide ako pomocnik, butlava vrba, alebo ako predmet na rozptylenie ked sa nudi, nehovoriac, ze tebou zacne pohrdat ako v tvojom pripade, ked k tebe nema uz ani tolko respektu aby ta neurazala pred druhymi ludmi, uz sa prakticky neda nic robit aby si tento vyvoj zvratil. To najlepsie co v takejto situacii sa este da spravit je najst v sebe aspon kusok sebavedomia a hrdosti a byt ten prvy kto sa nou rozide. Bez nejakych scen a hysterie. To najlepsie co mozes spravit je najst si druhe dievca a davat si uz druhykrat pozor aby si znova nesklzol do role sluhu. Ak mas problemy so sebavedomim a casto sa ti pri dievcatach stava, ze by si za nu aj dychal, treba s tym nieco robit. Zeny to totiz nevzrusuje, prave naopak ich to odpudzuje, ale je pre ne prakticke si takeho muza udrziavat ako bokovku, pretoze je pre ne uzitocny.

Mimikka

Ahoj,tak my sme sa tiez cas od casu doberali s mojim,ale uz sme spolu 6r....najma on ma pred kamosmi niekedy zhodil...mne to prislo,akoby ho nieco sralo na mne ,nepovedal ,alebo aj povedal ale nie akoby chcel,tak mi to dal najavo takto..treba sa otvorene spytat,a rovno aj pred kamosmi ani nevies akoby si ju zaskocil...proste priamo pred nimi sa opytat na tu vec a proste sa nesrat ked sa ona nesere....a mozno uvidi ake to je...mozno sa chce ukazat,byt stredobodom...bohvie ale nedaj si kydat na hlavu

TvojeSvedomie

Co to tu trepete? :D Ake biologicke hodiny? Ja sa ku nej spravam zle? Ako, nie som namysleny ale podla mojho skromneho usudku jej davam vsetko a som k nej naozaj pozorny a mily.. nebol som nikdy taky ku zene, len ona proste, je daka carodejnica a sprava sa tak, aby som sa ja k nej musel plazit a robit vsetko podla nej...

Ma 21 rokov, takze tie biologicke hodiny este nechajme tak.. sme spolu dokopy 2,5 roka, kedze sme mali chvilu pauzu, ked dala ona kopacky mne ale potom to vsetko prehrmelo, odpustil som jej a sme znova spolu ale odvtedy sa to uz len a len zhorsilo.. A pritom je to zena, ktora ma neskutocne pritahuje a je na nej nieco moc rajcovne, neviem ale, co to je.. paci sa mi a rozumieme si spolu ale to nie je hlavny dovod.. ma na sebe proste nieco, co som nevidel dlho na ziadnej inej zene, mozno len tu spravnu chemiu voci mne alebo co, ale som na nej totalne zavisly a viem, ze aj to je chyba a nedokazem ju proste len tak opustit.. som slaboch..

Biela Kobra

Zrejme čakala, že váš vzťah sa pohne k svadbe. Tikajú jej biologické hodiny. Zachraňuje, čo sa dá, ale keď ty sa k ničomu nemáš, tak je podráždená. Oblieka sa pekne pre teba, doma je na teba milá, a tebe to stále nedochádza. Pred známymi ťa vysmieva preto, že jej to už ide na nervy. Ako sa k nej pre známymi správaš ty? Dávaš ostatným najavo, že je tvoja, a že to už ináč nebude? Ak k nej niečo cítiš, porozprávaj sa s ňou o svojej vidine vašej budúcnosti. Ak nie, tak jej to povedz a nevoď ju za nos, daj jej šancu nájsť si niekoho takého, s kým bude môcť mať spoločný život a rodinu.

xyz1

hh a este ako tak citam

- o milovani s tvojou priatelkou pises ze, "ste mali styk"

....to hovori asi samo za seba....

....aa mozno len ty si sa zmenil...

....mozno si ju malo vsimas...

...tvoja verzia nemusi byt uplna....