zeny ako dosiahnut orgazmus?ma este niektora tento problem?

Slobodna

Naozaj je velmi dolezite poznat vlastne telo a vediet sa uvolnit. Neriesit komplexy zo svojho tela, nehanbit sa, nemat strach, doverovat partnerovy, vnimat prijemne pocity a vediet si to uzit.
Su zeny, ktore su schopne dosiahnut, len klitorialny orgazmus, ten je najcastejsi. Su zeny, ktore dosiahnu aj ten vaginalny, resp. oba. Je dobre, ak muz zene, alebo aj zena sama, si pri sexe drazdi klitoris. No a tretia skupina zien je vynimocna, ktora dokaze dosiahnut orgazmus, len drazdenim prs a je schopna zazit vsetky tri orgazmy a to aj sucasne.

Chce to cvik, ale aj vekom, ako zena dozrieva, dozrieva aj jej schopnost dosiahnut rozny druh a intenzitu orgazmu.

princess jadeit

mam pocit, ze vy ste zacali az po svadbe? a v tom pripade si to asi ani sama si este nerobila, ze? lebo tak najlepsie zistis, ci ho vobec vies dosiahnut. a aj najlahsie by to pre teba bolo, v klude zistit, na co tvoje telo reaguje a na co nie. takto to musis zistovat "za chodu" a mozno sa este aj trochu hanbite pred sebou... tak len skusat, no.
a lieky na uzkost s tym suvisiet mozu, oni celkovo tak otupuju, tak aj taketo vzruchy sa prenasaju horsie.

xem

mal som priatelku co mala aj 6 orgazmov a aj viac ked sme dlhsie .. normalne ale tak 3 ...
a teraz mám priatelku ktorú neviem zatiaľ spraviť (ešte doteraz orgazmus nemala ani sama ani s partnermi predomnou)
občas sa mi zná že už nemá ďaleko

ževraj mám väčší penis ...

podla mna to je len o cviku a o vnimani a spravnej stimulacii