Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čerstvé bezlepkové pečivo

jolka959

Moc mi bezlepkové pečivo zvlášť z lekárne nešmakuje, ale záleží od výrobcu. Napríklad chlebík Schär Landbrot od celia.sk je suprový

peta136

ja si peciem chleba doma, suhlasim s nazorom dolenizsie, ze kupovany sa neda jest :-) ja mam konkretne pekaren Sana a som spokojna.Ma mnoho funkcii, je mala, spratna, nezabere vela miesta aj cenovo je vyhodna.
-odkaz odstránený-

Kýčera

Rusina vyrába 500 g krájaný bezlepkový chlieb so semienkami. V zložení sa o.i. uvádza, že pri jeho výrobe sa používa pšeničný škrob bezgluténový - deproteínovaný.

mam57m

Bezlepkové chlebíky môžu byť čerstvé, ale sú fakt super-odporné. To sa nedá jesť. Ja by som na takom chlebe nedokázal fungovať asi ani jeden deň. Radšej by som dostal rakovinu hrubého čreva ako žrať ten s.it.
Moja ex to má, vyzerá akoby ju smrtka preskočila. Z takého s.it-chleba sa ani nedá pribrať. Je to fu.ked humus:-) Blato.
www.youtube.com

Radoslava 123

Pridávam sa k názoru, že lepšie je upiecť si doma. Celiakiu nemám, ale škodí mi pšeničný alergén. Musím si naň dávať pozor a tiež si pečiem sama z rôznych múk, ktoré kupujem v bio obchodoch.