Zdravým, chcem sa opýtať ľudí,ktorý konzumujú bezlepkové pečivo, či ste spokojný s jeho ponukou a čerstvosťou. Viac o tejto problematik tu:
docs.google.com
Čerstvé bezlepkové pečivo
Moc mi bezlepkové pečivo zvlášť z lekárne nešmakuje, ale záleží od výrobcu. Napríklad chlebík Schär Landbrot od celia.sk je suprový
ja si peciem chleba doma, suhlasim s nazorom dolenizsie, ze kupovany sa neda jest :-) ja mam konkretne pekaren Sana a som spokojna.Ma mnoho funkcii, je mala, spratna, nezabere vela miesta aj cenovo je vyhodna.
-odkaz odstránený-
Rusina vyrába 500 g krájaný bezlepkový chlieb so semienkami. V zložení sa o.i. uvádza, že pri jeho výrobe sa používa pšeničný škrob bezgluténový - deproteínovaný.
Bezlepkové chlebíky môžu byť čerstvé, ale sú fakt super-odporné. To sa nedá jesť. Ja by som na takom chlebe nedokázal fungovať asi ani jeden deň. Radšej by som dostal rakovinu hrubého čreva ako žrať ten s.it.
Moja ex to má, vyzerá akoby ju smrtka preskočila. Z takého s.it-chleba sa ani nedá pribrať. Je to fu.ked humus:-) Blato.
www.youtube.com
Pridávam sa k názoru, že lepšie je upiecť si doma. Celiakiu nemám, ale škodí mi pšeničný alergén. Musím si naň dávať pozor a tiež si pečiem sama z rôznych múk, ktoré kupujem v bio obchodoch.
upiect si doma je ten najlepsi napad :)
Gima diky za stranku.