nenávidím samú seba

Príspevok v téme: nenávidím samú seba
hajt

nenávidím samú seba.. nie vždy to tak bolo.. ale z priateľom sme spolu 4 roky.. je to prvý seriózny vzťah (mimochodom je o rok mladší.). Ale popravde mám v ňom chlana z ktorým sa zasmejem.. a všetko ale nikdy som sa necítila tak ako v rozprávke..popravde je to opačne. Necítim sa pri ňom pekná, necítim sa že som dôkežitá.Nikdy som nedostala kvietok len tak teda ani keď bol dôvod ani darček ani Žiadne rozprávkové veci.. nemusí to byť ani hmotný darček len ide o ten pocit....KeĎ mi niečo povie vždy je to niečo typu že som nepotrebná, že nič neviem, že každý čo tu je vie a je šikovnejší ako ja.. a popri tom ja sa snažím.
poviete mi že veď sa s ním rozíď. aj by som sa len sme spolu začali podnikať. tak sa to nedá. a v nedposlednom rade. ľúbim ho.
tak by som chcela radu ako získať sebavedomie..

Mesačný princ

Súhlasím s predchádzajúcim príspevkom. Je to bludný kruh a ak si nezažila takýto pocit a nerastieš, tak partner, ktorý stojí vedľa teba nie je ten pravý. Síce ho ľúbiš ale kde máš istotu, že aj on teba???

Ak by to tak bolo, tak nikdy nezaložíš túto tému!

Ale je to tvoj život, no občas by premýšľať nezaškodilo.

kostihoj

Je to len priateľ, nie manžel. Nemáte spoločné deti, nemáte hypotéku. Podnikanie sa poriešiť dá, prinajhoršom sa ho vzdaj, inak budeš v tomto blúdnom kruhu do konca života.